Λαμία-Άρης 0-1: Παπαϊωάννου: «Κάτι δεν πάει καλά με τη διαιτησία»

Ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη εξέφρασε τα παράπονα του για τη διαιτησία του συγκεκριμένου ματς.

Λαμία-Άρης 0-1: Παπαϊωάννου: «Κάτι δεν πάει καλά με τη διαιτησία»

Μεγάλη δυσαρέσκεια υπάρχει στη Λαμία για τη διαιτησία του αγώνα με τον Άρη. Οι άνθρωποι της ομάδας της Φθιώτιδας διαμαρτύρονται όχι μόνο για τη φάση που έμειναν με δέκα παίκτες, αλλά γενικότερα για τη στάση του διαιτητή στο συγκεκριμένο ματς. Τα παράπονα, μάλιστα εκφράστηκαν με τον πιο επίσημο τρόπο, αφού μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Και οι δύο ομάδες το ήθελαν το παιχνίδι και έπαιξαν με πάθος. Εμείς δεν καταφέραμε να πάρουμε βαθμό. Καταλυτική φάση είναι η φάση της αποβολής. Δεν μπορώ να έχω προσωπική άποψη αλλά πρέπει να ελεγχθεί αυτή η φάση. Όχι βέβαια ότι θα αλλάξει κάτι. Σίγουρα δεν είμαστε ευχαριστημένοι από κάποια πράγματα. Όχι από τους ποδοσφαιριστές μας. Είναι λίγο περίεργο το σημερινό παιχνίδι για τα σφυρίγματα του. Πρέπει να το δουν οι ιθύνοντες πως εξελίχθηκε αυτό το παιχνίδι.

Δεν υπάρχει παράπονο από την ομάδα μας, αλλά 10 εναντίον 11 είναι δύσκολο να πάρεις το παιχνίδι. Υπάρχει σκεπτικισμός γιατί βλέπουμε ότι κάτι δεν πάει καλά. Εμείς ζητάμε καλύτερη διαχείριση των αγώνων από την πλευρά των διαιτητών γιατί και εμείς τα λεφτά μας βάζουμε και προσπαθούμε να συμβάλλουμε στη βελτίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο καθένας να παίρνει ότι του αξίζει στον αγωνιστικό χώρο. Υπάρχει δυσαρέσκεια από το αποψινό παιχνίδι και δεν αφορά στους ποδοσφαιριστές», είπε ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη.