Γιαννίκης: «Πετύχαμε τον στόχο μας»

Διαβάστε τι δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Αργύρης Γιαννίκης μετά τη νίκη επί του Ατρόμητου (3-0). 

Γιαννίκης: «Πετύχαμε τον στόχο μας»

Η ΑΕΚ επικράτησε 3-0 του Ατρόμητου στο ΟΑΚΑ, με τον Αργύρη Γιαννίκη να κάνει νικηφόρο ντεμπούτο στον πάγκο των «κιτρινόμαυρων». Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε μετά το πέρας της αναμέτρησης και ξεκαθάρισε ότι στόχος ήταν η νίκη.

«Στόχος ήταν η νίκη σήμερα και την πετύχαμε, βγάζοντας τρία γκολ και χωρίς να δεχθούμε. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου για τη συνεργασία που είχαμε όλη την εβδομάδα».

Τι προσπάθησε να κάνει όλη την εβδομάδα με λίγες προπονήσεις;

«Κοιτάς να προετοιμάσεις την ομάδα απέναντι στον αντίπαλο που έρχεται. Να έχει αυτοπεποίθηση και πλάνο. Δεν ήταν εύκολο γιατί είχαμε παίκτες σε Εθνικές. Ετοιμάζεις κάτι καινούργιο για να έρθει η νίκη».

Για τις αποφάσεις του με Μήτογλου και Ρότα να τους ξεκινήσει και πώς τους σκέπτεται;

«Κάθε παίκτης είναι 11άδας. Έχει ποιοτικούς παίκτες η ΑΕΚ. Βιντεοσκοπούμε την προπόνηση, βλέπουμε τον αντίπαλο και βγάζουμε την 11άδα. Έχω μία εικόνα στην προπόνηση. Αν ο παίκτης μας δείχνει την εικόνα που πρέπει, τότε δε διστάζουμε. Κάθε παίκτης της ΑΕΚ έχει την ποιότητα να παίξει στην 11άδα».

Για τα στοιχεία που θέλει να βάλει στην ομάδα και τι είδε σήμερα;

«Μετά από μία εβδομάδα δε γίνεται να είναι τέλεια όλα. Είδαμε πράγματα που βγήκαν, άλλα που δεν βγήκαν. Είχαμε όμως τον έλεγχο του παιχνιδιού, με τον Ατρόμητο να κάνει ευκαιρίες όχι επικίνδυνες».

Για τη φυσική κατάσταση της ομάδας στη γενική της εικόνα κι αν είναι κοντά σε αυτά που θέλει;

«Σήμερα πιστεύω ότι χάναμε τη μπάλα πολύ εύκολα. Δεν έχει να κάνει με τη φυσική κατάσταση αυτό».

Για το ότι είναι… λιγομίλητος στις δηλώσεις του και την επιθυμία όλων να τον μάθουν;

«Δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ με αυτά. Είναι ωραίο να το ακούω, αλλά η δουλειά μου είναι στην προπόνηση και στα Σπάτα. Δε τα συνειδητοποιώ αυτά».

Πόσο κοντά έφτασε η ΑΕΚ απόψε σε αυτό που πίστευε ό,τι θα δει;

«Περίμενα ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί ήξερα ότι ο Ατρόμητος είναι ποιοτική ομάδα. Το ελέγξαμε όμως και πήραμε τη νίκη που ήταν το ζητούμενο. Είμαι ευχαριστημένος»