Κριτική παικτών: Στην πρώτη γραμμή οι Παπασταθόπουλος και Ελ Αραμπί

Οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Γιουσέφ Ελ Αραμπί ήταν μεταξύ των κορυφαίων του Ολυμπιακού στο νικηφόρο ματς των Ιωαννίνων.

Κριτική παικτών: Στην πρώτη γραμμή οι Παπασταθόπουλος και Ελ Αραμπί

ΒΑΤΣΛΙΚ: Σταθερός ήταν όσες φορές χρειάστηκε. Στο πέναλτι του Εραμούσπε δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Ήταν ο ορισμός του… άπιαστου!

ΛΑΛΑ: Είχε καλές και κακές στιγμές ο Γάλλος. Δεν βοήθησε όσο θα ήθελε επιθετικά, ενώ ανασταλτικά είχε κάποια προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο. Θετικό το πρόσημο για τον Γάλλο.

ΣΙΣΕ: Δεν ήταν μόνο μέσα στη φάση του 1-2, αλλά και του 0-1. Κέρδισε πολλές μονομαχίες στον αέρα και χαμηλά από τους αντιπάλους του. Συνεχίζει τα πολύ καλά ματς ο Σενεγαλέζος.

ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: «Βράχος» ο Σωκράτης. Σχεδόν αλάνθαστος σε όλο το ματς ο Έλληνας στόπερ, ο οποίος καθάρισε αρκετές επικίνδυνες καταστάσεις που πήγαν να δημιουργήσουν οι γηπεδούχοι. Μεταξύ άλλων είχε και ένα δοκάρι!

ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ: Μπορεί να ήταν «μέσα» στη φάση του πέναλτι, αλλά έχει κάνει ένα πολύ γεμάτο ματς. Έτρεξε πολύ, υπήρχαν στιγμές που ταλαιπωρήθηκε, όμως, στο τέλος της ημέρας ήταν εκ των πρωταγωνιστών της νίκης. Κι ας ήταν εκείνος που έκανε το πέναλτι.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Παρουσίασε σημάδια κόπωσης ο Κρητικός χαφ και δεν είχε το καθαρό μυαλό σε ορισμένες περιπτώσεις που φαινομενικά έμοιαζαν εύκολες. Στο δεύτερο μέρος ήταν καλύτερος, αλλά και πάλι δεν απέφυγε τα λάθη.

ΜΑΝΤΙ ΚΑΜΑΡΑ: Είχε κάποια λάθη που δεν μας είχε συνηθίσει, αλλά στο διάστημα που ο Μπουχαλάκης δεν πατούσε καλά, ήταν εκείνος που προσπαθούσε να συμμαζέψει την κατάσταση στον άξονα. Στο δεύτερο μέρος ανέβηκε αισθητά με την είσοδο του Εμβιλά.

ΑΓΚΙΜΠΟΥ ΚΑΜΑΡΑ: Ήταν ο σκόρερ του πρώτου τέρματος, είχε άλλη μία ευκαιρία για να φύγει και με ασίστ και σε γενικές γραμμές επιβεβαιώνει για ακόμη μία φορά το πόσο πολύτιμος είναι στο πλάνο του προπονητή.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Είχε τη σέντρα στο πρώτο γκολ, ήταν γενικότερα από τους παίκτες που πίεζαν πολύ ψηλά και έτρεχαν ασταμάτητα. Κι εκείνος παρουσίασε στο δεύτερο μέρος κάποια σημάδια κόπωσης.

ΟΝΙΕΚΟΥΡΟΥ: Μπήκε καλά στο παιχνίδι και μετά εξαφανίστηκε. Δεν έχει αλλάξει κάτι απ’ όλα αυτά που μας δείχνει ο Νιγηριανός από το ξεκίνημα της χρονιάς. Ενώ είναι καλός τακτικά και βοηθάει πίσω, δεν είναι τόσο δημιουργικός επιθετικά.

ΤΙΚΙΝΙΟ: Δεν βρέθηκε σε καλή μέρα ο Βραζιλιάνος. Ισως δεν τροφοδοτήθηκε και όσο θα ήθελε. Ωστόσο, έδειχνε έξω από τα νερά του.

ΕΜΒΙΛΑ: Μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο και ανέβηκε επίπεδο ο Ολυμπιακός στα χαφ. Φαίνεται ότι γύρισε καλά από τον τραυματισμό του και φυσικά ήταν ο άνθρωπος που έδωσε έτοιμο γκολ στον Ελ Αραμπί.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Μπήκε στο δεύτερο μέρος αμέσως μετά το 1-1 και ήταν ο σκόρερ του «χρυσού» τέρματος, ενώ όσες φορές πήρε την μπάλα στα πόδια του προκαλούσε πονοκεφάλους στον ΠΑΣ. Σίγουρα από τους κορυφαίους.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Μπήκε μετά το 1-2 για να ενισχύσει ανασταλτικά τον Ολυμπιακό και είχε δύο καλές επεμβάσεις.

ΓΚΑΡΙ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ: Έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα των Πειραιωτών, έδειξε ότι έχει την τεχνική και την ταχύτητα για να γίνει ένας… διάολος από τα πλάγια, αλλά θέλει λίγο χρόνο για να μάθει το παιχνίδι των συμπαικτών του.

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Από τα πόδια του ξεκίνησε το 1-2, από δικό του χτύπημα φάουλ. Κι αυτό σημαίνει πολλά για την αποψινή αναμέτρηση.

ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 1-2: Στην κορυφή με Ελ Αραμπί