Αμπασκάλ : Τεράστιο ματς, πάντα θα πουλάμε ακριβά το τομάρι μας!

Ο προπονητής του Βόλου, Γκιγιέρμο Αμπασκάλ, μετά το 4-4 στην Τούμπα, με τον ΠΑΟΚ, μίλησε για «τεράστιο παιχνίδι» της ομάδας του, ενώ τόνισε «πάντα θα πουλάμε ακριβά το τομάρι μας»!

Αμπασκάλ : Τεράστιο ματς, πάντα θα πουλάμε ακριβά το τομάρι μας!

Ο Βόλος διατηρήθηκε στην κορυφή της Super League μετά και την επίσκεψη του στην Τούμπα αφού το 4-1 του πρώτου ημιχρόνου υπέρ του «Δικεφάλου του Βορρά» το έκανε 4-4 κι ο Γκιγέρμο Αμπασκάλ στο ...τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης, μιλώντας στην κάμερα της NOVA, υπογράμμισε πως η ομάδα του έκανε τεράστιο παιχνίδι και πάντα θα πουλάει ακριβά το τομάρι της!

Πιο συγκεκριμένα, για το ματς, είπε: «Η γεύση που μου αφήνει είναι ότι αυτός που πιστεύει μπορεί. Ήταν οι ίδιοι παίκτες που στο ημίχρονο μπήκαμε επηρεασμένοι στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο έκαναν ό,τι έκαναν. Είμαστε μια ομάδα σεμνή, αλλά πάντα θα πουλάμε ακριβά το τομάρι μας. Συνεχίζουμε δουλεύουμε σκληρά για να έχουμε ανάλογη συνέχεια».

Για το πώς εξηγεί την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου, υποστήριξε: «Ήταν τρία... παιχνίδια. Το πρώτο 15λεπτο, το δεύτερο 30λεπτο, αλλά και το δεύτερο ημίχρονο που επιστρέψαμε. Σύμφωνα με αυτό που παίξαμε με το σύστημα και τις αλλαγές μπορέσαμε να αντιδράσουμε και να πάρουμε τον βαθμό».

Για το αν είναι ικανοποιημένος, τέλος σημείωσε: «Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι παίζοντας εδώ κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα, κάναμε τεράστιο παιχνίδι και αυτό με ικανοποιεί πάρα πολύ».