ΠΑΟΚ-Βόλος 4-4: Λουτσέσκου: «Είμαι σοκαρισμένος»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορούσε να το πιστέψει μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Βόλο πως το 4-1 έγινε 4-4 και δήλωσε σοκαρισμένος.

ΠΑΟΚ-Βόλος 4-4: Λουτσέσκου: «Είμαι σοκαρισμένος»

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 4-1 του Βόλου στο πρώτο ημίχρονο, όμως, από αυτό το παιχνίδι πήρε μόλις έναν βαθμό. Η ομάδα της Μαγνησίας κατάφερε να σκοράρει τρεις φορές στην επανάληψη να φέρει το ματς στο 4-4 και να συνεχίσει την εντυπωσιακή της πορεία στο πρωτάθλημα. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε σοκαρισμένος από τον τρόπο που έχασε τους βαθμούς σε αυτό το παιχνίδι.

«Δεν μπορώ να είμαι ικανοποιημένος που χάσαμε δύο βαθμούς με αυτόν τον τρόπο. Υπάρχει απογοήτευση και σοκ για τον τρόπο που ήρθε. Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για εμάς, αλλά καταφέραμε να αντιδράσουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπορώ να πω ότι δεν είδα προσπάθεια από τους παίκτες του», είπε αρχικά ο Ρουμάνος προπονητής

«Είναι εντελώς διαφορετικό παιχνίδι αν προσπαθήσεις να αναλύσεις την απώλεια βαθμών και να βρεις τι πήγε λάθος. Είχαμε ευκαιρίες και κατέληξε έτσι, δεν ξέρω τι μπορώ να πω. Είχαμε ευκαιρίες και ένα χαμένο πέναλτι. Υπήρξε συσσωρευμένος άγχος για το αποτέλεσμα και δύο επεμβάσεις του αντιπάλου. Είναι θέμα ωριμότητας να διαχειριστούμε τη συγκεκριμένη κατάσταση. Δεχτήκαμε δύο χαζά γκολ, με τον τρόπο που τα δεχτήκαμε»

Για το τι τον ενόχλησε περισσότερο είπε: «Δεν μπορώ να πω κάτι. Είναι σοκ. Με ενοχλεί πολύ, από το 4-1 πήγε 4-4. Προσπαθήσαμε, πιέσαμε, δημιουργήσαμε. Δεν είμαστε μπάσταρδοι, να τελειώσουμε το ματς».