Παναιτωλικός – ΟΦΗ 1-2: Έκαναν «σεφτέ» στις νίκες οι Κρητικοί! (highlights)

Ο ΟΦΗ πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο με 2-1. Είχε και δοκάρι με τον Ντουρμισάι στο 80’.

Παναιτωλικός – ΟΦΗ 1-2: Έκαναν «σεφτέ» στις νίκες οι Κρητικοί! (highlights)

Ο ΟΦΗ εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν και με «χρυσό» σκόρερ και κορυφαίο παίκτη τον Χουάν Νέιρα, κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα με 2-1 επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο. Οι Κρητικοί θα μπορούσαν και τρίτο γκολ, αλλά η προσπάθεια του Ντουρμισάι στο 80' κατέληξε στο δοκάρι.

ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ Η ΜΠΑΛΑ

Ωραίο το πρώτο ημίχρονο στο Αγρίνιο. Με δύο γκολ λίγο πριν από το 20’ και με την μπάλα να πηγαίνει «πάνω-κάτω». Τόσο ο Παναιτωλικός, όσο και ο ΟΦΗ άφησαν στην άκρη τις σκοπιμότητες και βγήκαν να παίξουν ποδόσφαιρο. Ο Αναστασίου επιλέγοντας κάτι σαν 4-4-2 (ο Καρέλης έπαιζε λίγο πιο πίσω από τον Βέργο) είδε την ομάδα του να μπαίνει επιθετικά και να ανοίγει το σκορ με την κεφαλιά του Καρέλη στο 7’. Πέντε λεπτά αργότερα (12’) ο Καρέλης σου προσπάθησε για το 2-0, αλλά τελικά ήρθε στο 17’ η ισοφάριση με ένα σόλο του Λάμπρου και το αυτογκόλ του Μάλη που άτσαλα επιχείρησε να απομακρύνει την μπάλα, αλλά την έστειλε άθελά του στα δίχτυα της ομάδας του (1-1). Στη συνέχεια το ματς είχε καλό ρυθμό και οι δύο ομάδες πίεζαν για να αγγίξουν το δεύτερο γκολ. Εντούτοις οι Μελίσσας και Επασί ήταν εκεί που έπρεπε, όποτε χρειάστηκε να επέμβουν.

ΜΕ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΝΕΪΡΑ

Το δεύτερο ημίχρονο είχε το ίδιο μοτίβο. Και οι δύο ομάδες μπήκαν με σκοπό να πετύχουν το δεύτερο τέρμα. Αρχικά απείλησαν με μακρινά σουτ, μέχρι που ήρθε το χέρι του Καρέλη σε σουτ του Μεγιάδο εντός περιοχής για να δώσει τη δυνατότητα στον κορυφαίο του γηπέδου Χουάν Νέιρα να βρει δίχτυα από την άσπρη βούλα στο 61’. Στη συνέχεια ο Νιόπλιας γύρισε το σχήμα από 4-3-3 σε 3-4-3 και κατάφερε να περιορίσει τους Αγρινιώτες. Στο 80’ μάλιστα ο Ντουρμισάι θα μπορούσε να πετύχει το 1-3, αλλά το σουτ του βρήκε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Καστάνιος αστόχησε.

Παναιτωλικός - ΟΦΗ: Τα γκολ και οι φάσεις από την αναμέτρηση (vids)

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΟΦΗ 1-2

Γήπεδο: Αγρινίου

Διαιτητής: Γρατσάνης (Τρικάλων)

Σκόρερ: 7’ Καρέλης – 17’ Μαλής (αυτ.), 61’ Νέιρα (πέν.)

Κίτρινες: 22’ Νέιρα, 60’ Καρέλης, 69’ Καστάνιος

Συνθέσεις:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μελίσσας, Λούι (80’ Χρ. Μπελεβώνης), Μαλής, Βργκοτς, Αντούνες (80’Αποστολάκης), Τσιγγάρας (63’ Φλόρες), Βαρόνε, Μόρσεϊ (63’ Ζέστεντ), Ντουάρτε, Καρέλης (80’ Κορνέλιους), Βέργος.

ΟΦΗ: Επασί, Μαρινάκης, Βούρος, Πασαλίδης (74’ Σελίμοβιτς), Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, Γκαγιέχος, Νέιρα, Λάμπρου (69’ Ντουρμισάι), Τοράλ (57’ Καστάνιος), Φαν Ντούινεν (69’ Γιαννούλης).