ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός: Ματς αποδείξεων και ψυχολογίας

Ο Ολυμπιακός θέλει να νικήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα και να στείλει πολλαπλά μηνύματα προς τους άλλους διεκδικητές του τίτλου.

ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός: Ματς αποδείξεων και ψυχολογίας

Ας μην κρυβόμαστε... Ακούστηκαν πολλά μετά το 0-0 με τον Παναθηναϊκό. Και αναφερόμαστε στα... πέριξ της Τούμπας. Το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ πήγε με το +1 από τον Ολυμπιακό στον βαθμολογικό πίνακα ήταν αρκετό για να αρχίσουν στη Θεσσαλονίκη να κάνουν όνειρα τίτλου από την... 5η αγωνιστική! Πόνταραν βεβαίως και στο γεγονός ότι ο ΠΑΣ θα κάνει δύσκολη τη ζωή των Πειραιωτών και την ίδια στιγμή εκείνοι φιλοξενούν τον Βόλο στην Τούμπα.

Με όλα αυτά που έχουν ακούσει λοιπόν το διάστημα της διακοπής, για τον Ολυμπιακό το αποψινό παιχνίδι είναι και ματς αποδείξεων. Ή, αν θέλετε, να στείλει πολλαπλά μηνύματα προς τους άλλους διεκδικητές του τίτλου, καθώς δεν θα είναι καθόλου εύκολο να περάσει ο ΠΑΟΚ ή η ΑΕΚ από τους «Ζωσιμάδες» μέσα στη σεζόν με το πολύ καλό σύνολο που έχει φτιάξει ο Ηρακλής Μεταξάς.

Ήδη ο ΠΑΟΚ δέχτηκε την πρώτη κρυάδα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, χάνοντας από τον ΠΑΣ στη Θεσσαλονίκη. Εκτός βέβαια από ματς αποδείξεων, για τον Ολυμπιακό είναι και παιχνίδι που θα του τονώσει την ψυχολογία σε περίπτωση νίκης έτσι ώστε να πάει με άλλον αέρα και με ηρεμία όχι μόνο στο ματς της Φρανκφούρτης αλλά και στο ντέρμπι κορυφής με τον ΠΑΟΚ σε επτά βράδια.