Ο Καρλίτος πέτυχε το πρώτο «πράσινο» χατ τρικ στο πρωτάθλημα μετά από 55 μήνες!

Ο Ισπανός Καρλίτος έγινε ο πρώτος παίκτης του Παναθηναϊκού που πέτυχε χατ τρικ σ' αγώνα της Super League μετά από 4 χρόνια και 7 μήνες κι είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος μ' επτά τέρματα!

Ο Καρλίτος πέτυχε το πρώτο «πράσινο» χατ τρικ στο πρωτάθλημα μετά από 55 μήνες!

Έπρεπε να περάσουν πάνω από 4,5 χρόνια ή αν προτιμάτε... 1688 μέρες για να ξαναπετύχει παίκτης του Παναθηναϊκού χατ τρικ σ' αγώνα του πρωταθλήματος της Super League!

Aυτός ήταν ο Καρλίτος που πέτυχε τα τρία από τα τέσσερα πράσινα γκολ στο 4-1 επί του Ιωνικού στη Λεωφόρο και είναι πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα με 7 γκολ.

Πριν από του Ίβηρα, που ήταν και πάλι ο MVP του τριφυλλιού, το προηγούμενο «πράσινο» χατ τρικ πέτυχε, πριν από 4 χρόνια, 7 μήνες και 13 ημέρες. ο Μάρκους Μπρεγκ είχε πετύχει χατ-τρικ κόντρα στη Βέροια, στις 4 Μαρτίου του 2017!

Εξάλλου ο Παναθηναϊκός για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια πετυχαίνει σε τρία εντός έδρας ματς 4 ή περισσότερα γκολ!

Συγκεκριμένα, το «τριφύλλι» είχε νικήσει κατά σειρά, μεταξύ σεζόν 2000/01 και 2001/02 την Παναχαϊκή με 4-0, τον ΟΦΗ με 5-1 και ξανά τους Πατρινούς με το εντυπωσιακό 8-0.

Φέτος, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει «γράψει» το 4-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης, το 5-1 επί του Βόλου και, εσχάτως, το 4-1 επί του Ιωνικού.