Ράσταβατς: «Επιτέλους νίκη»

Ικανοποιημένος για την πρώτη νίκη της ομάδας του, παρουσιάστηκε ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, Μίλαν Ράσταβατς. 

Ράσταβατς: «Επιτέλους νίκη»

Την πρώτη του νίκη στη Super League 1 πανηγύρισε εφέτος ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες επικράτησαν 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη και ο Μίλαν Ράσταβατς εμφανίστηκε χαρούμενος και ικανοποιημένος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην Cosmote TV:


Για το γεγονός ότι οι οπαδοί του Αστέρα τον αποθέωσαν: «Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό που συμβαίνει. Με τη βοήθεια των φιλάθλων μας μπορούμε να κάνουμε περισσότερα».

Για την πρώτη νίκη: «Επιτέλους ήρθε η νίκη. Φαινόταν από όλη την προσπάθειά μας. Θα έπρεπε να είχε έρθει λίγο νωρίτερα, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ».

Για το αν του άλλαξε τα πλάνα το πρόβλημα του Ατιένθα: «Όχι. Σίγουρα θα θέλαμε να τον είχαμε. Αλλά γνωρίζω τις δυνατότητες των παικτών μου, μπήκε κάποιος άλλος στη θέση του και ανταποκρίθηκε».

Για την πίεση που δέχθηκε ο Αστέρας στα τελευταία λεπτά: «Δεν προήλθε από τους αντιπάλους μας, αλλά από τη μεγάλη θέληση που είχαμε για τη νίκη. Η ομάδα προσπάθησε να κρατήσει ένα αποτέλεσμα όσο καλύτερα γινόταν και αν η ομάδα πρέπει να καθίσει λίγο πίσω για να τα καταφέρει εγώ δεν έχω πρόβλημα με αυτό».