Η δυστοκία του Ούρος και ο Βέργος

Γιατί στο Ρέντη υπάρχουν φωνές που είναι υπέρ της ενεργοποίησης του Έλληνα επιθετικού και ποια η άποψη για τον Τζούρτζεβιτς.

 

 

Η δυστοκία του Ούρος και ο Βέργος

Τα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος είναι κριτήριο για πολλούς στον Ολυμπιακό. Η διοίκηση έχει στείλει σαφέστατο μήνυμα πως άπαντες θα κριθούν αυτό το διάστημα. Γι’ αρκετούς, ωστόσο, έχουν βγει συμπεράσματα και λίγο πολύ έχουν βγει και τα τελικά συμπεράσματα για το τι θα γίνει με το μέλλον τους.

Για τον Ούρος Τζούρτζεβιτς για παράδειγμα υπάρχει προβληματισμός. Ήρθε στο μεγάλο Λιμάνι με τις καλύτερες συστάσεις και έχοντας στην… πλάτη του μία σεζόν γεμάτη γκολ. Σε καμία περίπτωση δεν έχει ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και ούτε έχει δικαιολογήσει τη κίνηση του Ολυμπιακού να τον αποκτήσει.

Όλα αυτά είναι λογικό να έχουν προκαλέσει προβληματισμό για τον Σέρβο φορ. Δεν είναι λίγοι και εκείνοι μέσα στο Ρέντη που θεωρούν πως στα ματς που απομένουν δεν θα ήταν κακό να πάρει ευκαιρίες και ο Νίκος Βέργος. Ο νεαρός επιθετικός είναι προϊόν της Ακαδημίας του Ολυμπιακού και συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας. Ακόμα δεν του έχει δοθεί χρόνος συμμετοχής από τον προπονητή, όμως, είναι πολλοί εκείνοι που πιστεύουν πως καλό θα ήταν να ενεργοποιηθεί ο μικρός.