ΑΕΚ: Ανήμερα του αγώνα με τον Ατρόμητο (17/10) θ' ανακοινώσει την αποστολή ο Γιαννίκης!

Η ΑΕΚ θα κάνει ενεργοποίηση το πρωί του αγώνα με τον Ατρόμητο (17/10, 20.30) και κατόπιν ο Αργύρης Γιαννίκης θ' ανακοινώσει την παρθενική αποστολή της προπονητικής του θητείας στην «Ένωση»

ΑΕΚ: Ανήμερα του αγώνα με τον Ατρόμητο (17/10) θ' ανακοινώσει την αποστολή ο Γιαννίκης!

Χωρίς ν' ανακοινωθεί αποστολή ενόψει του Κυριακάτικου (17/10, 20.30) αγώνα με τον Ατρόμητο για την Super League ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ το Σάββατο (16/10) στα Σπάτα.

Κι αυτό γιατί οι νέες πρακτικές που ευαγγελίζεται ο νέος τεχνικός της «Ένωσης», Αργύρης Γιαννίκης, προβλέπουν ότι πριν τα εντός έδρας ματς (αλλά και τα εκτός που διεξάγονται στην Αττική) δεν θα υπάρχει διανυκτέρευση, την παραμονή, σε ξενοδοχείο.

Έτσι την Κυριακή το πρωί (11.00) οι παίκτες και ο 41χρονος τεχνικός θα επιστρέψουν στο προπονητήριο για την ενεργοποίηση και ακολούθως θ' ανακοινωθεί η παρθενική αποστολή της προπονητικής του θητείας στην «Ένωση», που θ' αποσυρθεί σε κοντινό ξενοδοχείο.

Εν τω μεταξύ, χωρίς προβλήματα, πλην των γνωστών με τους, σε φάση αποθεραπείας, Γαλανόπουλο και Θεοχάρη, ολοκληρώθηκε η Σαββατιάτικη (16/10) προπόνηση της «Ένωσης».

.