Το Κόπα Άφρικα κρατάει στην Νάπολι τον... Μανωλά έως το καλοκαίρι!

Η σίγουρη παρουσία του Σενεγαλέζου στόπερ Καλιντού Κουλιμπαλί στο Κόπα Άφρικα κόβει κάθε συζήτηση από πλευράς Νάπολι για θέμα αποχώρησης του Κώστα Μανωλά στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Το Κόπα Άφρικα κρατάει στην Νάπολι τον... Μανωλά έως το καλοκαίρι!

Το όνομα του Κώστα Μανωλά επανήλθε δυναμικά στο προσκήνιο στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού την περίοδο της διακοπής του πρωταθλήματος. Από την Ιταλία προέκυπτε ότι μπορεί να ξανατεθεί θέμα Ολυμπιακού και Μανωλά την περίοδο του Ιανουαρίου, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι ο Λουτσιάνο Σπαλέτι δεν τον έχει στα βασικά του πλάνα στα τελευταία παιχνίδια.

Κάποια άλλα ρεπορτάζ ανέφεραν ότι το μυαλό του ταξιδεύει στον Πειραιά και για αυτό το λόγο ο τεχνικός της Νάπολι είχε αποφασίσει να τον έχει «ρεζέρβα» στις τελευταίες αναμετρήσεις της ομάδας του.

Μόνο που η πραγματικότητα δεν είναι ακριβώς αυτή. Ο Μανωλάς δεν βρίσκεται σε «καλό φεγγάρι» σε αγωνιστικό επίπεδο το τελευταίο διάστημα και για αυτόν τον λόγο δεν βρίσκεται στις βασικές επιλογές του Σπαλέτι.

Από εκεί και πέρα, επειδή οι Ιταλοί είχαν «φουντώσει» πολύ το θέμα του Έλληνα στόπερ και τονίζουν ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει την κίνησή του τον Ιανουάριο, οι νεότερες πληροφορίες που έρχονται από την γειτονική χώρα είναι οι εξής:

Ο Μανωλάς λόγω του Κόπα Άφρικα δεν πρόκειται να φύγει τον Γενάρη. Πώς εμπλέκεται ο Έλληνας στόπερ με την κορυφαία διοργάνωση της Αφρικής; Για την ακρίβεια δεν εμπλέκεται ο ίδιος, αλλά ο συμπαίκτης του στην Νάπολι και συμπαίκτης του Παπέ Σισέ στην Σενεγάλη, Καλιντού Κουλιμπαλί.

Ο Κουλιμπαλί λοιπόν θα πάει στο Κόπα Άφρικα και ο Σπαλέτι δεν θα τον έχει τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο. Οπότε, οι υπόλοιποι στόπερ θα του είναι απαραίτητοι. Μεταξύ άλλων και ο Μανωλάς. Έναν Μανωλά για τον οποίο ο Σπαλέτι δημοσίως έχει πει ότι του έχει απόλυτη εμπιστοσύνη.

Για το καλοκαίρι του 2022 έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας...