Ολυμπιακός: Οδύσσεια για τον ταλαιπωρημένο Σισέ

Ο Παπέ Σισέ μπορεί να μην έπαιξε στα παιχνίδια της εθνικής Σενεγάλης, αλλά γύρισε στον Ρέντη τελευταίος και ήταν ο πιο ταλαιπωρημένος από τους διεθνείς του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Οδύσσεια για τον ταλαιπωρημένο Σισέ

Οι επιστροφές των διεθνών ποδοσφαιριστών προκάλεσαν χαμόγελα στον Πέδρο Μαρτίνς, αφού αυτή τη φορά δεν προέκυψαν προβλήματα ούτε με τραυματισμούς, ούτε με οτιδήποτε άλλο. Τελευταία όλο και κάτι συνέβαινε με τους διεθνείς του Ολυμπιακού. Μέχρι που έφτασε στο σημείο να γίνει και πραξικόπημα στη Γουινέα και να υπάρχει αγωνία για τους Καμαρά.

Θεωρητικά τώρα στην καλύτερη μοίρα θα έπρεπε να είναι ο Παπέ Σισέ. Ο Σενεγαλέζος δεν έπαιξε στα παιχνίδια της εθνικής του ομάδας με τη Ναμίμπια. Παρόλα αυτά απ' όλους τους διεθνείς ο 26χρονος στόπερ ήταν ο πιο ταλαιπωρημένος στον Ρέντη.

Ο Σισέ μπορεί να μην έπαιξε στα ματς, αλλά ακολούθησε κανονικά την αποστολή της ομάδας του. Στον Ρέντη γύρισε τελευταίος και μάλιστα αρκετά ταλαιπωρημένος. Το τελευταίο της παιχνίδι η Σενεγάλη το έπαιξε την Τρίτη με τη Ναμίμπια εκτός έδρας.

Το ματς δεν έγινε στην πρωτεύουσα της Ναμίμπια, το Βίντχοκ. Η αναμέτρηση διεξήχθη στη Νότια Αφρική και συγκεκριμένα στο Γιοχάνεσμπουργκ και στο «Orlando Stadium». Η επιστροφή δεν ήταν τόσο απλή για τον κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού και φάνηκε στον Ρέντη να είναι αρκετά ταλαιπωρημένος. Σήμερα (16/10) θα φανεί αν θα είναι στη διάθεση του Μαρτίνς για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.