Ολυμπιακός: Νέα ανακοίνωση για τα εισιτήρια με Άιντραχτ λόγω της κακοκαιρίας

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε νέα ανακοίνωση για τα εισιτήρια με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στην Γερμανία και αφορά τον κόσμο που δεν μπόρεσε να εξυπηρετηθεί λόγω της κακοκαιρίας.

Ολυμπιακός: Νέα ανακοίνωση για τα εισιτήρια με Άιντραχτ λόγω της κακοκαιρίας

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με νέα της ανακοίνωση την Παρασκευή (15/10) ανέλυσε, για όσους δεν μπόρεσαν να πάρουν εισιτήριο για την Φρανκφούρτη λόγω της κακοκαιρίας, τους τρόπους διάθεσης των εισιτηρίων από τα εκδοτήρια από την Δευτέρα (18/10).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής του UEFA EUROPA LEAGUE απέναντι στην EINTRACHT FRANKFURT, που θα διεξαχθεί στο «Deutsche Bank Park» την Πέμπτη 21/10/2021 στις 21:00 (τοπική ώρα), ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν με τους γνωστούς τρόπους και με προτεραιότητα στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας που θα ταξιδέψουν οι ίδιοι στη Φρανκφούρτη, ως εξής:

Την Δευτέρα 18/10 (10:00 – 18:00 ή έως την εξάντλησή τους), για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας των θυρών 3 έως 7 και όλων των άλλων θυρών που δεν μπόρεσαν να εξυπηρετηθούν λόγω της κακοκαιρίας, από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από την θύρα 25, με δικαίωμα αγοράς ενός (1) εισιτηρίου για κάθε κάτοχο.

Σε περίπτωση μη εξάντλησης των εισιτηρίων από τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας των παραπάνω θυρών θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση.

Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήριο είναι απαραίτητο να επιδείξει την κάρτα διαρκείας του, το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του και την αεροπορική ή την ξενοδοχειακή του κράτηση.

Επειδή η είσοδος στο γήπεδο γίνεται μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης απαγορεύεται να μεταβιβαστεί το εισιτήριο.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι 28 € και ο τρόπος πληρωμής είναι ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ».