Ολυμπιακός: Καραδοκεί ο Κούντε ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα λόγω Μαντί Καμαρά

Ο Πιερ Κούντε δεν είναι το φαβορί για να βρεθεί στην ενδεκάδα του αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα (17/10), αλλά έχει τις πιθανότητές του λόγω της ταλαιπωρίας του Μαντί Καμαρά με την Γουινέα.

Ολυμπιακός: Καραδοκεί ο Κούντε ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα λόγω Μαντί Καμαρά

Στην προπόνηση του Σαββάτου (16/10) αναμένεται ο Πέδρο Μαρτίνς να αποκαλύψει ένα μέρος από τις σκέψεις του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (17/10, 20.30). Γενικότερα ο Πορτογάλος τεχνικός πάντοτε κρατάει και έναν κρυφό άσο στο μανίκι του.

Εκείνο που προκαλεί τεράστιο ενδιαφέρον είναι η παρουσία ή όχι του Μαντί Καμαρά στην ενδεκάδα. Προσθέστε και τον Αγκιμπού στο δίλημμα του Μαρτίνς.

Η παρουσία τους στα τρία ματς με την Γουινέα και με δεδομένο ότι ακολουθούν η Άιντραχτ και ο ΠΑΟΚ, είναι λογικό να κάνει δεύτερες σκέψεις ο Πορτογάλος τεχνικός.

Αυτή τη στιγμή ο Πιερ Κούντε δεν είναι το φαβορί. Ο Μαρτίνς έχει σκοπό να βάλει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα κόντρα στον ΠΑΣ, αλλά σίγουρα θα παίξει ρόλο στο τέλος η κατάσταση των Αγκιμπού και Μαντί. Αν οι δύο άσοι από την Γουινέα δείξουν ότι χρήζουν μίας διαφορετικής διαχείρισης ενόψει Άιντραχτ και ΠΑΟΚ, τότε θα υπάρξει ανατροπή και ο Κούντε θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα.

Στη διάθεση του Μαρτίνς είναι και ο Γιαν Εμβιλά, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τον τελευταίο μήνα έχει παίξει με ένεση κόντρα στην Αντβέρπ και λίγα λεπτά στην Τρίπολη.

Εν αναμονή λοπόν των τελικών αποφάσεων του Μαρτίνς, με τους δύο Καμαρα να εξελίσσονται σε ρυθμιστές της ενδεκάδας που θα κατεβάσει ο Πορτογάλος στην εκτός έδρας αποστολή των Ιωαννίνων.