Εκδικάστηκε η έφεση του Ολυμπιακού

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ εκδίκασε την έφεση που κατέθεσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός για την ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών που της έχει επιβληθεί.

Εκδικάστηκε η έφεση του Ολυμπιακού

Εκδικάστηκε την Παρασκευή (15/10) στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, η έφεση που κατέθεσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός και με την οποία ζητάει την μείωση της ποινής για όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Η εκδίκαση της έφεσης έγινε με ακροαματική διαδικασία με παρόντα τον δικηγόρο του Ολυμπιακού, Ιωάννη Χατζησαββάογλου. Στο τέλος οι Πειραιώτες κατέθεσαν και υπόμνημα. Αυτό που εξήγησε ο δικηγόρος της πειραϊκής ΠΑΕ ήταν ότι δεν γίνεται για άναμμα πυρσών να τιμωρηθεί ο σύλλογος με ποινή έδρας.

Στον Ολυμπιακό είχε επιβληθεί η ποινή της μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο ύψους 13.000 ευρώ για τις δύο διακοπές που προκάλεσε ο καπνός από τους πυρσούς που άναψαν οι οπαδοί του.

Αυτό σημαίνει ότι αν η ποινή παραμείνει ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ στις 24 Οκτωβρίου χωρίς την παρουσία οπαδών στις κερκίδες. Οι "ερυθρόλευκοι" με το υπόμνημα τους επιχειρούν μία γραμματική ερμηνεία του κανονισμού για να δικαιολογήσουν το δικαίωμα τους στην έφεση. Επιπλέον ζητούν να πέσει η ποινή της μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών. Η απόφαση για την έφεση που κατέθεσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός αναμένεται να εκδοθεί την επόμενη εβδομάδα.