Στο ραντάρ της Λεβερκούζεν ο Καρμπόβνικ

Ο Μίχαλ Καρμπόβνικ, ο οποίος αγωνίζεται στον Ολυμπιακό με τη μορφή του δανεισμού από την Μπράιτον παρακολουθείται από τη Λεβερκούζεν.

Στο ραντάρ της Λεβερκούζεν ο Καρμπόβνικ

Ένα από τα σημαντικότερα ταλέντα του πολωνικού ποδοσφαίρου είναι ο Μίχαλ Καρμπόβνικ. Τον 20χρονο μπακ ο Ολυμπιακός τον έχει αποκτήσει με τη μορφή του δανεισμού από τη Μπράιτον. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που τον έχουν τσεκάρει μεγάλα κλαμπ όπως η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης.

Με τη φανέλα του Ολυμπιακού έχει κάνει πέντε συμμετοχές εκ των οποίων οι τέσσερις στο πρωτάθλημα και η μία στο Europa League. Ο Καρμπόβνικ είναι ένας ποδοσφαιριστής που η UEFA τον έχει συμπεριλάβει στη λίστα με τα μεγαλύτερα ταλέντα της χρονιάς χάρη στις επιδόσεις του. Γι' αυτό και είχε μπει στο ραντάρ ομάδων όπως η Μπαρτσελόνα, η Σεβίλλη και η Ρεάλ Μαδρίτης.

Μάλιστα η Μπράιτον είχε ξοδέψει 5 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει, ενώ η συμφωνία που έχει κάνει με τον Ολυμπιακό περιλαμβάνει και οψιόν αγοράς. Ο πρωταθλητής Ελλάδας για να κάνει δικό του, τον Μίχαλ Καρμπόβνικ θα πρέπει να βγάλει από το ταμείο του 6 εκατ. ευρώ.

Ο νεαρός μπακ που μπορεί να παίξει και στα δύο άκρα της άμυνας βρίσκεται στο ραντάρ της Λεβερκούζεν. Πληροφορίες από τη Γερμανία αναφέρουν πως οι "ασπιρίνες" παρακολουθούν τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, ο οποίος ανήκει στη Μπράιτον. Θα έχουν και την ευκαιρία την Πέμπτη (21/10) να τον δουν από κοντά στο παιχνίδι των πρωταθλητών με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.