Ολυμπιακός: «Λευκό» το ιατρικό δελτίο για τους διεθνείς

Επέστρεψαν όλοι οι διεθνείς του Ολυμπιακού στον Ρέντη και το ευχάριστο για τον Πέδρο Μαρτίνς είναι ότι δεν γύρισε κανένας με πρόβλημα τραυματισμού.

Ολυμπιακός: «Λευκό» το ιατρικό δελτίο για τους διεθνείς

Άπαντες παρόντες στον Ρέντη! Την Πέμπτη (14/10) επέστρεψαν και οι τελευταίοι των... Μοϊκανών από τους διεθνείς. Οι Έλληνες, ο Καρμπόβνικ, ο Ρέαμπτσιουκ, οι δύο Καμαρά, ο Μάρκοβιτς και ο Βατσλίκ.

Το ευχάριστο για τον Πέδρο Μαρτίνς είναι ότι είχε αίσιο τέλος η αγωνία του. Δεν είναι και ό,τι πιο βολικό για έναν προπονητή συλλόγων να βλέπει 15 ποδοσφαιριστές του να διασκορπίζονται σε διάφορα μέρη του πλανήτη.

Άπαντες παρόντες λοιπόν στον Ρέντη και κυρίως υγιείς. Άλλο η κόπωση που μπορεί να είχαν ορισμένοι από τα ταξίδια και από τα παιχνίδια που έδωσαν με τις Εθνικές τους ομάδες (όπως οι Αγκιμπού και Μαντί Καμαρά) και διαφορετικό είναι να έχει γυρίσει κάποιος διεθνής με πρόβλημα τραυματισμού.

Το βασικό ζητούμενο για τον Μαρτίνς ήταν να μην αντιμετωπίσει κάποιος ποδοσφαιριστή του οποιοδήποτε πρόβλημα που θα τον έθετε εκτός μάχης από την τριάδα - φωτιά με ΠΑΣ Γιάννινα, Άιντραχτ και ΠΑΟΚ. Όλα πήγαν καλά και πλέον είναι στο χέρι του Πορτογάλου τεχνικού ο τρόπος με τον οποίο θα διαχειριστεί τους παίκτες του στη συγκεκριμένη τριπλέτα αγώνων.

Την Πέμπτη (14/10) όσοι επέστρεψαν στο προπονητικό κέντρο κινήθηκαν σε πιο χαλαρούς ρυθμούς. Το κακό για τον Μαρτίνς με τη διακοπή είναι ότι δεν θα μπορέσει να προετοιμάσει την ομάδα του όπως θα ήθελε. Δεν θα έχει δηλαδή τον απαιτούμενο αριθμό προπονήσεων με όλη την ομάδα, έτσι ώστε να κάνει όλες τις δοκιμές που θέλει για να κατεβάσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Σε συνδυασμό μάλιστα και με τα παιχνίδια που ακολουθούν, είναι απολύτως φυσιολογικό ο Πέδρο Μαρτίνς να μην είναι σε θέση ακόμη να γνωρίζει στο 100% την ενδεκάδα που θα παρατάξει στους «Ζωσιμάδες».