ΑΕΚ: Παίκτης του μήνα Σεπτεμβρίου, για την Super League, ο επανακάμψας από την Ελβετία, Τσούμπερ!

Ο Στίβεν Τσούμπερ, που επέστρεψε, στα Σπάτα, από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελβετίας, αναδείχθηκε ΜVP του μήνα Σεπτεμβρίου για το πρωτάθλημα της Super League

ΑΕΚ: Παίκτης του μήνα Σεπτεμβρίου, για την Super League, ο επανακάμψας από την Ελβετία, Τσούμπερ!

Ο Στίβεν Τσούμπερ, που επέστρεψε στην Ελλάδα, το βράδυ της Τετάρτης (13/10), μετά τις υποχρεώσεις του με την εθνική Ελβετίας, τέθηκε στη διάθεση του Αργύρη Γιαννίκη μπαίνοντας στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων της ΑΕΚ, ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο (17/10, 20.30).

Η επάνοδος Τσούμπερ, συνέπεσε με την ανάδειξη του ως παίκτης του μήνα Σεπτεμβρίου για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, όπως ανακοίνωσε η ιστοσελίδα της διοργανώτριας.

Μάλιστα βγήκε πρώτος με... αυτοδύναμο ποσοστό (62,11%) ως ΜVP και μεγάλη διαφορά από το δεύτερο Καρλίτος, του Παναθηναϊκού (13.11%) και τον τρίτο Τικίνιο, του Ολυμπιακού.

Ο Ελβετός μαθαίνοντας τα καθέκαστα αντέδρασε με ανάρτηση του στο Instagram, όπου δήλωσε ευτυχής για την εξέλιξη, ευχαρίστησε για την επιλογή κι έγραψε «Μόνο ΑΕΚ!»


Επιστρέφοντας στα της προπόνησης, σ’ ατομικό επιδόθηκε, για προληπτικούς λόγους, ο Νταμιέν Λε Ταλέκ εξαιτίας ενός χτυπήματος που δέχθηκε στην προπόνηση της Τετάρτης.

Οι υπόλοιποι «κιτρινόμαυροι» γυμνάστηκαν σε φουλ ρυθμούς.