ΟΦΗ: Προπονήθηκαν οι Ντουρμισάι, Βούρος, Γκαγιέγος και Λάμπρου, πρόβλημα με Ουές

Καρέ επιστροφών μέτρησε ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Νιόπλιας, στην προπόνηση της Πέμπτης (14/10), καθώς οι Ντουρμισάι, Βούρος, Γκαγιέγος και Λάμπρου συμμετείχαν χωρίς πρόβλημα στο πρόγραμμα των συμπαικτών τους.

ΟΦΗ: Προπονήθηκαν οι Ντουρμισάι, Βούρος, Γκαγιέγος και Λάμπρου, πρόβλημα με Ουές

Τέσσερα προβλήματα λιγότερα έχει να αντιμετωπίσει ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Νιόπλιας, καθώς είδε στη σημερινή (14/10) προπόνηση ισάριθμους ποδοσφαιριστές του να μπαίνουν στους ρυθμούς των υπολοίπων και να γυμνάζονται κανονικά.

Πιο συγκεκριμένα, οι Φιορίν Ντουρμισάι, Φελίπε Γκαγιέγος, Πραξιτέλης Βούρος και Λάζαρος Λάμπρου πήραν μέρος στην ομαδική προπόνηση, η οποία περιελάμβανε ασκήσεις κατοχής, τρέξιμο, τελειώματα φάσεων και τελικό παιχνίδι και πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

Σε μέρος αυτής συμμετείχε ο Πασχάλης Στάικος, όπως και ο Ντέβις Επασί, o οποίος επέστρεψε στο Ηράκλειο μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με την εθνική ομάδα του Καμερούν. Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Ο Αμπντούλ Ουές επέστρεψε από την Εθνική Συρίας με ενοχλήσεις στον προσαγωγό του δεξιού ποδιού. Θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Από την προπόνηση απουσίασαν οι Οδυσσέας Λυμπεράκης, Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν και Μπόι Βάτερμαν λόγω ίωσης, καθώς και οι διεθνείς Βαχίντ Σελίμοβιτς, Φρίξος Γρίβας και Απόστολος Διαμαντής, οι οποίοι δεν έχουν επιστρέψει ακόμη από τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα.

Η επόμενη προπόνηση των παικτών της κρητικής ομάδας έχει προγραμματιστεί για αύριο (15/10) στις 16:00.