Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς περιμένει τον... περσινό Εμβιλά στα Γιάννενα

Από τις αρχές της εβδομάδας ο Γιαν Εμβιλά προπονείται κανονικά και ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει ότι στο ματς του Ολυμπιακού στα Γιάννενα την Κυριακή (17/10) θα εμφανιστεί ο... γνωστός Εμβιλά.

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς περιμένει τον... περσινό Εμβιλά στα Γιάννενα

Ο Μαρτίνς περιμένει σύντομα τον περσινό Εμβιλά. Έως τώρα ο Γάλλος είχε μπλέξει με προβλήματα υγείας που δεν μπορούσαν να τον αφήσουν σε ησυχία. Πότε με τραυματισμούς, και πότε με τον covid-19.

Από τις αρχές της εβδομάδας προπονείται σε φουλ ρυθμούς, δεν παραπονέθηκε για ενοχλήσεις και αναμένεται να πάει με τον ίδιο τρόπο έως και το Σάββατο (16/10) που θα ανακοινώσει ο Μαρτίνς την αποστολή για τα Γιάννενα.

Ο Εμβιλά θα μπει κανονικά στο τσάρτερ και ανάλογα με την κατάσταση που θα επιστρέψουν οι δύο Καμαρά από την Γουινέα, θα αποφασίσει ο Πορτογάλος τεχνικός για το αν θα τον ξεκινήσει ή όχι.

Ο στόχος φυσικά είναι να παίξει βασικός με την Άιντραχτ και οπωσδήποτε με τον ΠΑΟΚ. Ο Μαρτίνς γνωρίζει πολύ καλά ότι αν εμφανιστεί το συντομότερο δυνατόν ο... περσινός Εμβιλά, τότε ο Ολυμπιακός ανεβαίνει επίπεδο για τα καλά.

Όλο το προηγούμενο διάστημα που είχε αδειάσει ο Ρέντης λόγω της απουσίας των διεθνών, ο Εμβιλά δούλεψε αρκετά σε ατομικό επίπεδο. Το ίδιο είχε πράξει και πριν από τη θλάση που υπέστη.

Στόχος του ήταν να γίνει μεταξύ άλλων πιο στεγνός και οι μετρήσεις (κιλών, μυικής μάζας κλπ) δείχνουν ότι βρίσκεται πλέον στα περσινά επίπεδα. Πλέον, ο Μαρτίνς περιμένει να το δει να βγαίνει και στο χορτάρι το περσινό καλό πρόσωπο και να μην περιορίζεται μόνο στις μετρήσεις του στον Ρέντη.