Γιαννίκης: Τέλος η διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο πριν τα εντός έδρας ματς της ΑΕΚ

Η αλλαγή που φέρνει ο Αργύρης Γιαννίκης πριν τα εντός έδρας ματς της ΑΕΚ, αφού δεν επιθυμεί τη διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο.

Γιαννίκης: Τέλος η διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο πριν τα εντός έδρας ματς της ΑΕΚ

Ο Αργύρης Γιαννίκης βρίσκεται λίγες ημέρες στην ΑΕΚ και προχώρησε σε μία εισήγηση στη διοίκηση της ΑΕΚ, η οποία προκάλεσε αίσθηση. Ο νέος τεχνικός των "κιτρινόμαυρων" δείχνει ότι θέλει να περάσει τη δική του φιλοσοφία και τα πράγματα να γίνονται με τον δικό του τρόπο.

Συγκεκριμένα ο Αργύρης Γιαννίκης δεν θέλει οι ποδοσφαιριστές του να αποσύρονται σε ξενοδοχείο πριν από τους αγώνες στο ΟΑΚΑ. Θεωρεί πως αυτό δεν βοηθάει σε κάτι και δεν έχει καμία αξία.

Οι διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο έχουν λογική στις εκτός έδρας αναμετρήσεις, όχι όμως και στις εντός. Εκείνο που ενδιαφέρει τον Γιαννίκη είναι να συναντά τους ποδοσφαιριστές του νωρίς την ημέρα του αγώνα στα Σπάτα.

Θέλει να γίνεται ένα χαλάρωμα την ημέρα του ματς και να δίνει τις τελευταίες οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του. Είναι μία τακτική αρκετά συνηθισμένη στη Γερμανία όπου ο Γιαννίκης έχει "μεγαλώσει" προπονητικά. Επίσης αυτό συμβαίνει και σε άλλες ομάδες του εξωτερικού.