Ιωνικός: Βγήκε το «διαζύγιο» με Τερεζόπουλο - Ανέλαβε ο Τσιμπάκης την Κ19 και ο Γρίμπιλας την Κ17

Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Τερεζόπουλο. Νέος προπονητής στην ομάδα Κ19 ο Αντώνης Τσιμπάκης, ενώ ο Μιχάλης Γρίμπιλας αναλαμβάνει την Κ17.

Ιωνικός: Βγήκε το «διαζύγιο» με Τερεζόπουλο - Ανέλαβε ο Τσιμπάκης την Κ19 και ο Γρίμπιλας την Κ17

Τέλος και τυπικά Δημήτρης Τερεζόπουλος από τον πάγκο της ομάδας νέων του Ιωνικού. Ο κόουτς ήταν και Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας της ομάδας της Νίκαιας.

Νέος προπονητής στην ομάδα Κ19 ο Αντώνης Τσιμπάκης, ενώ ο Μιχάλης Γρίμπιλας αναλαμβάνει την Κ17.

«Ολοκλήρωση συνεργασίας με τον Δημήτρη Τερεζόπουλο
Η ΠΑΕ Ιωνικός, ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον μέχρι πρότινος Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας και προπονητή στο τμήμα της Κ19, Δημήτρη Τερεζόπουλο.
Όλη η οικογένεια του Ιωνικού, ΠΑΕ και Ακαδημία, ευχαριστεί τον Δημήτρη Τερεζόπουλο για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια.
Παράλληλα, η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει πως νέος προπονητής στο τμήμα Κ19 αναλαμβάνει ο Αντώνης Τσιμπάκης, ενώ ο Μιχάλης Γρίμπιλας αναλαμβάνει καθήκοντα προπονητή στην Κ17», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ιωνικός για το «διαζύγιο» με τον Δημήτρη Τερεζόπουλο, ο οποίος είχε ειδοποιηθεί εδώ και λίγες μέρες πως δεν θα συνεχίσει στην ομάδα και εκείνο που έμενε ήταν ουσιαστικά το τυπικό της υπόθεσης.

Η ανακοίνωση λοιπόν ήρθε την Πέμπτη (14/10) από την ΠΑΕ Ιωνικός.