Ολυμπιακός: Ο κρίσιμος μήνας για τον Ρόνι Λόπες

Κρίσιμος είναι αυτός ο μήνας για τον Ρόνι Λόπες από τον οποίο ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει να δείξει την αξία του στον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Ο κρίσιμος μήνας για τον Ρόνι Λόπες

Ένας ποδοσφαιριστής που ήρθε στην Ελλάδα με πολύ μεγάλες προσδοκίες είναι ο Ρόνι Λόπες. Μέχρι τώρα έχει παίξει 112 λεπτά με τη φανέλα του Ολυμπιακού και με τις πτήσεις να είναι πολύ χαμηλές. Ο 25χρονος άσος που έχει αποκτηθεί με τη μορφή του δανεισμού από τη Σεβίλλη δεν έχει καταφέρει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που υπήρχαν και υπάρχουν απ' αυτόν.

Για τον Λόπες η Σεβίλλη ξόδεψε το καλοκαίρι του 2019 25 εκατ. ευρώ για να τον πάρει από τη Μονακό. Από τότε όμως ψάχνει να βρει τα πατήματα του. Ο παίκτης δεν έχει καταφέρει να δικαιολογήσει τα χρήματα που έβγαλε από το ταμείο της η ομάδα της Ανδαλουσίας.

Και εκείνη από την πλευρά της ελπίζει πως μέσα από τους δανεισμούς θα μπορέσει να αναγεννηθεί και να χάσει όσο το δυνατόν λιγότερα. Στον Ρέντη επιμένουν ότι ο Λόπες δεν είναι κακός ποδοσφαιριστής. Μιλούν για έναν ταλαντούχο παίκτη, ο οποίος φορτώνει τον εαυτό του με περισσότερο άγχος απ' αυτό που θα πρέπει να έχει ένας ποδοσφαιριστής.

Για τον Λόπες αυτός ο μήνας είναι η μεγάλη του ευκαιρία να πάρει τα πάνω του. Και ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει να τον δικαιώσει ο Πορτογάλος για τον οποίο επέμεινε πολύ για να αποκτηθεί το καλοκαίρι. Ακόμη και για τον Ολυμπιακό θα είναι ένα ακόμη όπλο στα χέρια του 51χρονου προπονητή. Αυτός ο μήνας είναι κρίσιμος για τον Ρόνι Λόπες για τον οποίο η οψιόν αγοράς είναι ύψους 7 εκατ. ευρώ.