Ολυμπιακός: Επέστρεψε και ο Κούντε, γεμίζει το Ρέντη

Ο Πιερ Κούντε ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα του Καμερούν και επέστρεψε στις προπονήσεις του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Επέστρεψε και ο Κούντε, γεμίζει το Ρέντη

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος αρχίζουν να κινούνται σιγά-σιγά στον Ρέντη. Οι διεθνείς έχουν αρχίσει να επιστρέφουν στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού με τον Πέδρο Μαρτίνς να ετοιμάζει την ομάδα του για τα τρία ματς "φωτιά" που έχει μπροστά του.

Στο προπονητήριο βρέθηκε χθες και ο Πιερ Κούντε, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα του Καμερούν. Ο 26χρονος χαφ εντάχθηκε στις προπονήσεις του Ολυμπιακού και οι επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς έχουν αρχίσει να αυξάνονται σημαντικά.

Πιθανότατα αύριο θα έχει στη διάθεση του τον Μαντί Καμαρά και τον Αγκιμπού Καμαρά, οι οποίοι έβγαλαν ένα πολύ βαρύ πρόγραμμα με τρία συνεχόμενα παιχνίδια. Οι δύο άσοι του Ολυμπιακού έπαιξαν σε τρία ματς με την Εθνική ομάδα της Γουινέας και φυσικά είναι ένα θέμα σε τι κατάσταση θα βρίσκονται ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Θυμίζουμε ότι έχει ήδη επιστρέψει ο Γκάρι Ροντρίγκες, ενώ στην προπόνηση της Πέμπτης αναμένεται να βρεθούν και οι Έλληνες διεθνείς που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με το ματς κόντρα στη Σουηδία.