ΑΕΚ: Στα Σπάτα ο Μελισσανίδης, παρουσίασε τον Γιαννίκη στους ποδοσφαιριστές ως «τεχνικό τριετίας»!

Στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων μετέβη την Τετάρτη το απόγευμα ο, ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης παρουσιάζοντας τον, νέο τεχνικό της «Ένωσης», Αργύρη Γιαννίκη, στους ποδοσφαιριστές και λέγοντας τους ότι έχει προοπτική «τριετίας»!

ΑΕΚ: Στα Σπάτα ο Μελισσανίδης, παρουσίασε τον Γιαννίκη στους ποδοσφαιριστές ως «τεχνικό τριετίας»!

Μια ημέρα πριν ο Αργύρης Γιαννίκης ...συστηθεί στους εκπροσώπους του Τύπου (Πέμπτη 14/10, 14.00) ο 41χρονος τεχνικός παρουσιάστηκε από τον Δημήτρη Μελισσανίδη στους ποδοσφαιριστές λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ δεδομένου ότι η πλειοψηφία των παικτών επέστρεψε από τις υποχρέωσεις τους με τις Εθνικές τους ομάδες (σ. ο Τσούμπερ γυρίζει την Πέμπτη) μετέβη στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων και παρουσίασε τον Γερμανοθρεμμένο τεχνικό στους επανακάμψαντες (κυρίως...) παίκτες που άφησαν την ομάδα με τον Μιλόγεβιτς και την βρήκαν με τον τεώς προπονητή του ΠΑΣ Γιάννινα.

Κατά πληροφορίες ο ισχυρός ανήρ των «κιτρινόμαυρων», στην ομιλία του, έδωσε «ορίζοντα» παραμονής τριετίας του νεαρού προπονητή, παρότι το συμβόλαιο του είναι σε πρώτη φάση έως το καλοκαίρι του 2022 (με οψιόν μονομερούς, από την πλευρά της ΑΕΚ, επέκτασης ως το καλοκαίρι του 2024).

Ήτοι, ότι μ' εκείνον θα μπει η ομάδα στο νέο της γήπεδο:

«Δεν είναι προπονητής για λίγο, είναι προπονητής τριετίας. Τον πιστεύουμε πολύ ως club και θέλουμε να επενδύσουμε σε εκείνον. Να είστε αγαπημένοι, μονοιασμένοι και να ανταποκρίνεστε σε αυτά που σας λέει για να φτάσουμε ψηλά».

Η παρουσίαση του 41χρονου τεχνικού από τον Μελισσανίδη προς τους παίκτες (που δεν είναι καινοφανής ως πρακτική...) έλαβε χώρα στα αποδυτήρια του προπονητικού κέντρου, με τον διοικητικό ηγέτη του «Δικεφάλου» να αποχωρεί πριν από λίγο και ενώ βρισκόταν ήδη σε εξέλιξη η προπόνηση.

Ο ισχυρός άνδρας της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, τόνισε ότι ο νέος τεχνικός δεν θα είναι προπονητής που θα μείνει για λίγο, αλλά θα παραμείνει στην ομάδα για τρία χρόνια. Παράλληλα προέτρεψε τους ποδοσφαιριστές να είναι μονοιασμένοι και να ανταποκρίνονται σε ότι τους πει.