Η επιμονή των Ιταλών για Μανωλά-Ολυμπιακό και ο σκληρός Ντε Λαουρέντις

Στην Ιταλία επιμένουν πως τον Ιανουάριο θα υπάρξει θέμα με τον Κώστα Μανωλά για τον Ολυμπιακό, αλλά ο Ντε Λαουρέντις δεν είναι εύκολος αντίπαλος.

Η επιμονή των Ιταλών για Μανωλά-Ολυμπιακό και ο σκληρός Ντε Λαουρέντις

Το καλοκαίρι ο Κώστας Μανωλάς απασχόλησε αρκετά την "ερυθρόλευκη" επικαιρότητα. Ο Έλληνας στόπερ το πάλεψε να επιστρέψει στην Ελλάδα και να φορέσει ξανά τη φανέλα του Ολυμπιακού. Τα σενάρια έδιναν κι έπαιρναν, όμως, από την πρώτη στιγμή η υπόθεση ήταν πολύ δύσκολη.

Τα τελευταία 24ώρα, ωστόσο οι Ιταλοί φούντωσαν ξανά το θέμα του Κώστα Μανωλά και του Ολυμπιακού. Τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα δίνουν και παίρνουν. Η διακοπή των πρωταθλημάτων ευνοεί άλλωστε τη μεταγραφολογία λόγω της έλλειψης αγωνιστικής δράσης.

Έτσι οι ρεπόρτερ της Νάπολι ασχολούνται τις τελευταίες ώρες με τους ποδοσφαιριστές που πιθανότατα θα αποχωρήσουν τον Ιανουάριο από τον ιταλικό νότο. Ένας από αυτούς που έχει τις πιθανότητες του να φύγει από τη Νάπολι είναι και ο Κώστας Μανωλάς. Σύμφωνα με τους Ιταλούς ο έμπειρος στόπερ δεν έχει βγάλει από το μυαλό του το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ελλάδα για να παίξει για τον Ολυμπιακό.

Εκείνο, όμως, που ξεκαθαρίζουν οι Ιταλοί είναι πως ο Ντε Λαουρέντις απέδειξε και το καλοκαίρι ότι κανείς δεν θα φύγει αν δεν φτάσει στο κλαμπ η κατάλληλη πρόταση. Αυτό από μόνο του σημαίνει πολλά. Η Νάπολι δεν σκοπεύει να πει εύκολα το "ναι" ούτε για τον Κώστα Μανωλά, ούτε για κανέναν άλλον ποδοσφαιριστή. Και ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να φτάσει τα ποσά που θέλει η Νάπολι για να παραχωρήσει τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό.