Ολυμπιακός: Η σκέψη του Μαρτίνς για Τικίνιο, Ελ Αραμπί

Τικίνιο και Ελ Αραμπί έπαιξαν μαζί στην επίθεση και στο ματς με τον Παναθηναϊκό με τον Ολυμπιακό να μένει στο 0-0. Ποια η σκέψη του Πέδρο Μαρτίνς ενόψει του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ολυμπιακός: Η σκέψη του Μαρτίνς για Τικίνιο, Ελ Αραμπί

Κατά τη διάρκεια της διακοπής έμειναν στον Ρέντη Τικίνιο και Ελ Αραμπί, αφού αμφότεροι δεν είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες. Οι δύο επιθετικοί των πρωταθλητών Ελλάδας είχαν την ευκαιρία να δουλέψουν, έστω κι αν από τις προπονήσεις έλειπαν αρκετοί ποδοσφαιριστές.

Ο Βραζιλιάνος πριν τη διακοπή ήταν "καυτός" σκοράροντας τέσσερις φορές κι έχοντας πάρει τη φανέλα του βασικού. Ο Ελ Αραμπί από την άλλη ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό, έπαιξε με τον Παναθηναϊκό και παραμένει ένα βαρύ χαρτί για τον Πέδρο Μαρτίνς.

Το γεγονός, ωστόσο, πως οι δύο ποδοσφαιριστές ήταν στον Ρέντη αυτές τις ημέρες και δούλεψαν υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς δεν σημαίνει κάτι για τον σχηματισμό της ομάδας του Πειραιά ενόψει του ΠΑΣ Γιάννινα.

Στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό ο Πέδρο Μαρτίνς παρέταξε τον Ολυμπιακό με 4-4-2 και γι' ακόμα μία φορά αποδείχτηκε πως είναι ένα σύστημα που προς το παρόν δεν… τσουλάει. Δεν μπορεί άλλωστε να είναι τυχαίο ότι και στα δύο ματς πρωταθλήματος που ξεκίνησε με αυτό, ο Ολυμπιακός έμεινε στο 0-0. Όπως δεν μπορεί να είναι τυχαίο πως όποτε έχουν παίξει μαζί δεν έχουν σκοράρει.

Στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα θεωρείται εξαιρετικά απίθανο να ξεκινήσουν και οι δύο μαζί. Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά το τρία πολύ δύσκολα και σημαντικά ματς με ΠΑΣ, Άιντραχτ και ΠΑΟΚ και ο Μαρτίνς θα κάνει διαχείριση των δύο επιθετικών του.