Άρης: Προπονήθηκε ο Γκάμα και μπήκε στα πλάνα του Μάντζιου

Κανονικά θα αγωνιστεί με τη Λαμία - όπως όλα δείχνουν - ο Μπρούνο Γκάμα που έβγαλε όλη την προπόνηση της Τετάρτης (13\10). 

Άρης: Προπονήθηκε ο Γκάμα και μπήκε στα πλάνα του Μάντζιου

Ευχάριστα νέα για τον Άκη Μάντζιο. Ο τεχνικός του Άρη είδε τον Μπρούνο Γκάμα να βγάζει όλη την προπόνηση της Τετάτρης (13/10) και όλα δείχνουν πως ο Πορτογάλος θα παίξει κανονικά στο ματς με τη Λαμία (18/10).

Θυμίζουμε ότι ο Γκάμα είχε υποστεί θλάση και είχε μείνει στα «πιτς» για μεγάλο διάστημα. Από την άλλη ο Αμπουμπακάρ Καμαρά συμμετείχε στο πρώτο κομμάτι και περιμένει τα αποτελέσματα για τον χτυπημένο του αστράγαλο, ενώ ο Ντιαγέ ακολούθησε πρόγραμμα επανένταξης.

Αύριο (14/10) αναμένεται να ενσωματωθούν στην ομάδα και οι Ντάνιελ Σούντγκρεν, Τζέιμς Τζέγκο και Γιάκουμπ Μπράμπετς οι οποίοι απουσίαζαν λόγω υποχρεώσεων με τα εθνικά τους συγκροτήματα.

Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με τον Μπρούνο Γκάμα να προπονείται κανονικά, τον Αμπουμπακάρ Καμαρά να συμμετέχει στο πρώτο κομμάτι της προπόνησης και μετά να κάνει ατομικό και τον Ντιαγέ να ακολουθεί πρόγραμμα επανένταξης, πραγματοποιήθηκε η σημερινή πρωινή προπόνηση της ομάδας μας στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης της ερχόμενης Δευτέρας με τη Λαμία (18/10, 19:30).

Το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ περιελάμβανε ενεργοποίηση, rondo game, passing game και ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης»