Έπαιξαν και τρίτο ματς σε μία εβδομάδα οι δύο Καμαρά με την Γουινέα

Οι Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά αγωνίστηκαν και το βράδυ της Τρίτης (12/10) με τη φανέλα της Γουινέας απέναντι στο Μαρόκο. Ήταν το τρίτο παιχνίδι σε διάστημα μίας εβδομάδας.

Έπαιξαν και τρίτο ματς σε μία εβδομάδα οι δύο Καμαρά με την Γουινέα

Στις επιλογές του Ντιντιέ Σις για τρίτο σερί παιχνίδι σε διάστημα μίας εβδομάδας ήταν ο Μαντί και ο Αγκιμπού Καμαρά. Το βράδυ της Τρίτης (12/10) αγωνίστηκαν με τη φανέλα της Γουινέας κόντρα στο Μαρόκο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, σε ένα ματς που γνώρισε την ήττα με 1-4 και ήταν εξ αναβολής λόγω του πραξικοπήματος που είχε γίνει στην Γουινέα πριν από ένα μήνα.

Μάλιστα, το παιχνίδι έγινε στο Ραμπάτ του Μαρόκο με την Γουινέα να είναι τυπικά γηπεδούχος.

Ο Μαντί Καμαρά πήρε φανέλα βασικού και έβγαλε όλο το 90λεπτο. Από την πλευρά του ο Αγκιμπού που έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις όχι μόνο στον Ολυμπιακό, αλλά και με τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού του συγροτήματος, δεν ήταν αυτή τη φορά στις αρχικές επιλογές. Μπήκε στο 58’ και προσπάθησε όσο μπορούσε να γίνει απειλητικός, αλλά δεν τα κατάφερε στον βαθμό που θα ήθελε.

Θυμίζουμε ότι ο Αγκιμπού ήταν στα προηγούμενα δύο ματς με το Σουδάν στην αρχική ενδεκάδα. Ο δε Μαντί είχε παίξει βασικός στο πρώτο παιχνίδι με το Σουδάν (είχε αντικατασταθεί στο 46’) και στην άτυπη ρεβάνς απέναντι στην ίδια ομάδα είχε μπει αλλαγή στο 84’.

Για την ιστορία το γκολ της τιμής για την Γουινέα απέναντι στο Μαρόκο το πέτυχε ο Μαμαντού Κανέ, ο οποίος αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό, αλλά παρέμεινε δανεικός στην Νέφτσι Μπακού.