Ολυμπιακός: Πότε επιστρέφουν όλοι οι διεθνείς στον Ρέντη

Την Τρίτη (12/10) είναι η τελευταία μέρα των αγώνων των Εθνικών ομάδων και ο Μαρτίνς περιμένει έως την Πέμπτη (14/10) όλους τους διεθνείς στον Ρέντη.

Ολυμπιακός: Πότε επιστρέφουν όλοι οι διεθνείς στον Ρέντη

Ουσιαστικά με μιάμισι προπόνηση θα πάει ο Ολυμπιακός στα Γιάννενα. Εννοούμε φυσικά το να καταφέρει ο Πέδρο Μαρτίνς να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, καθώς ως συνήθως λόγω των μακρινών ταξιδιών που θα έχουν ορισμένοι από τους διεθνεις, θα χρειαστεί να ακολουθήσουν στην επιστροφή τους προγράμματα αποθεραπείας.

Σήμερα Τρίτη (12/10) είναι η τελευταία μέρα των αγώνων των Εθνικών ομάδων. Ο Γκάρι Ροντρίγκες είναι ο πρώτος που περνάει το κατώφλι του Ρέντη.

Ακολουθούν οι Σισέ, Κούντε, Τζολάκης, Σουρλής και Βατσλίκ (λογικά από Τετάρτη 13/10) και την Πέμπτη (14/10) θα επιστρέψουν οι Καρμπόβνικ, Μασούρας, Βρουσάι, Μπουχαλάκης, Ανδρούτσος, Ρέαμπτσιουκ και οι δύο Καμαρά. Αν και οι Έλληνες μπορεί να κάνουν αποθεραπεία και την Τετάρτη (13/10).

Τι σημαίνει αυτό; Όπως αντιλαμβάνεστε δεν γίνεται με το που γυρίσουν στον Ρέντη να ξεκινήσουν κατευθείαν προπονήσεις σε φουλ ρυθμούς.

Η πρώτη τους προπόνηση θα είναι περισσότερο αποθεραπεία παρά θα κάνουν το κανονικό τους πρόγραμμα.

Οπότε από την Παρασκευή (15/10) θα είναι σε θέση να ακολουθήσουν το πρόγραμμα των υπολοίπων.

Με λίγα λόγια, o Πέδρο Μαρτίνς θα προλάβει να κάνει μόλις... μιάμισι προπόνηση γα να προετοιμάσει την ομάδα του με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» (17/10). Δεν είναι και η καλύτερη συγκυρία το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει μετά τη διακοπή μία φορμαρισμένη ομάδα και έχοντας αρκετές απουσίες λόγω των υποχρεώσεων των διεθνών με τις Εθνικές τους ομάδες.

Το σημαντικό είναι ότι οι Εμβιλά και Ονιεκούρου προπονούνται κανονικά και αν δεν αλλάξει κάτι θεαματικά έως το τέλος της εβδομάδας, τότε θα βρίσκονται κανονικά στα πλάνα του τεχνικού τιμ.