Ολυμπιακός: Καμία έκπληξη δεν προκαλούν οι ματιές της Άρσεναλ σε Σισέ

Χάρη στη ματσάρα που είχε κάνει ο Παπέ Σισέ στο «έπος» του Εμιρέιτς τον Φεβρουάριο του 2020 είναι απολύτως φυσιολογικό να βρίσκεται στα «ραντάρ» της Άρσεναλ.

Ολυμπιακός: Καμία έκπληξη δεν προκαλούν οι ματιές της Άρσεναλ σε Σισέ

Και η Άρσεναλ για τον Παπέ Σισέ! Μετά τις Λίβερπουλ και Έβερτον που ακούστηκαν ότι έχουν στο μπλοκάκι τους τον Σενεγαλέζο στόπερ, τις τελευταίες μέρες είχε προστεθεί και η Άρσεναλ.

Οι «κανονιέρηδες» γνωρίζουν πολύ καλά τον Σισέ. Και αν λάβουμε υπόψη και κάποια γεγονότα που συνέβησαν την τελευταία διετία, τότε θα μπορούσε να πει κάποιος ότι εν μέρει είναι και φυσιολογικό να έχει μπλεχτεί το όνομά του και με τους Λονδρέζους.

Οφείλουμε φυσικά να ξεκαθαρίσουμε ότι ούτε η Άρσεναλ, ούτε η Λίβερπουλ, ούτε η Έβερτον έχει χτυπήσει την πόρτα του Ολυμπιακού ή του ποδοσφαιριστή.

Το μόνο που έχουμε στα χέρια μας αυτή τη στιγμή είναι τις πληροφορίες που έρχονται από την Αγγλία ότι ο Αφρικανός φέρεται να «σκανάρεται» από τους συγκεκριμένους συλλόγους. Είναι στο πλαίσιο του γενικότερου σκάουτινγκ που κάνουν οι ομάδες σε όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη επί 365 μέρες τον χρόνο.

Το όνομα της Άρσεναλ δεν προκαλεί εντύπωση που προστέθηκε στη λίστα των αγγλικών συλλόγων. Τα «πράματα και θάματα» που έκανε τον Φεβρουάριο του 2020 απέναντι στην ομάδα του βόρειου Λονδίνου, σε εκείνο το θριαμβευτικό ματς του Ολυμπιακού για τους «32» του Europa League μέσα στο «Εμιρέιτς», δεν υπήρχε περίπτωση να περάσουν απαρατήρητα.

Ο Σισέ είχε κάνει ένα αρχοντικό παιχνίδι στο «έπος» του Λονδίνου, στο οποίο ένα γκολ του Ελ Αραμπί στο τελευταίο λεπτό της παράτασης έστειλε εκατομμύρια οπαδούς του Ολυμπιακού στα ουράνια.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι όταν ακούστηκε ότι η Άρσεναλ παρακολουθεί τον Σισέ, το πρώτο πράγμα που έκαναν οι φίλοι των «κανονιέρηδων» ήταν να θυμηθούν το γκολ που είχε εναντίον τους και είχε ανοίξει τον δρόμο της πρόκρισης στους πρωταθλητές Ελλάδας.