ΑΕΚ: Από την Πέμπτη σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων ο Σιμάνσκι

Ο Νταμιάν Σιμάνσκι επιδόθηκε σε ατομικό πρόγραμμα, μετά την επιστροφή του από την Πολωνία και αναμένεται να μπει στις προπονήσεις των υπολοίπων την Πέμπτη, συνεπώς υπολογίζεται από τον Γιαννίκη για το ματς με τον Ατρόμητο (17/10)

ΑΕΚ: Από την Πέμπτη σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων ο Σιμάνσκι

Η δεύτερη προπόνηση της εποχής Γιαννίκη στην ΑΕΚ διεξήχθη, στα Σπάτα, την Τρίτη (12/10) και κατά τη διάρκεια της ο Νταμιάν Σιμάνσκι γυμνάστηκε ατομικά.

Ωστόσο η κατάσταση του επανακάμψαντα από την Εθνική Πολωνίας, διεθνούς μέσου, δεν είναι ανησυχητική αναφορικά με την συμμετοχή του στο ματς με τον Ατρόμητο για την Super League καθώς αναμένεται να μπει σε φουλ ρυθμούς από την Πέμπτη (14/10).

Ο Σιμάνσκι επέστρεψε τη Δευτέρα (11/10) κάθως δεν ήταν στα πλάνα του (εκλέκτορα της Πολωνίας) Πάολο Σόουζα, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο που είχε... σουβενίρ από πριν το ματς της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό για την 5η αγωνιστική.

Ο Σιμάνσκι εξετάστηκε στο Ιατρικό Κέντρο από τον Παντελή Νικολάου, όπου διαπιστώθηκε ότι είναι καλά.

Μετά το ατομικό πρόγραμμα της Τρίτης, την Τετάρτη (13/10) θα ακολουθήσει μέρος του προγράμματος και την Πέμπτη θα τεθεί κανονικά στα πλάνα του 41χρονου τεχνικού.

Ο λόγος που θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς πιο συντηρητικά, είναι λόγω των προπονήσεων που έχει χάσει.

Από εκεί και πέρα, ο Ζίγκα Λάτσι επέστρεψε από τις διεθνείς του υποχρεώσεις και έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Οι υπόλοιποι παίκτες –πλην διεθνών- γυμνάστηκαν κανονικά.

Η προπόνηση της Τετάρτης είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα (17:00.