ΟΦΗ: Μπήκαν Βούρος, Γκαγιέγος - Εκτός ο Βάτερμαν

Δύο επιστροφές για τον Νίκο Νιόπλια στον ΟΦΗ. Οι Βούρος, Γκαγιέγος ξανά στη διάθεση του προπονητή της ομάδας του Ηρακλείου. Εκτός ομάδας όμως είναι αυτή τη στιγμή ο Βάτερμαν, ο οποίος και δεν υπολογίζεται για το ματς με τον Παναιτωλικό.

ΟΦΗ: Μπήκαν Βούρος, Γκαγιέγος - Εκτός ο Βάτερμαν

Ευχάριστα τα νέα από την προπόνηση της Τρίτης για τον Νίκο Νιόπλια. Ο κόουτς του ΟΦΗ είδε τους Βούρο, Γκαγιέγος να μπαίνουν σε φουλ πρόγραμμα.

«Με τους Πραξιτέλη Βούρο και Felipe Gallegos πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης (12/10) η προπόνηση της ομάδας μας στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, η οποία περιελάμβανε ασκήσεις πάσας, παιχνίδια κατοχής και ασκήσεις ενδυνάμωσης.

Οι δυο ποδοσφαιριστές ξεπέρασαν την ίωση που τους ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα και ακολούθησαν μέρος της σημερινής προπόνησης.

Στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος συμμετείχαν για μια ακόμη ημέρα οι Πασχάλης Στάικος και Κοσμάς Τσιλιανίδης, με τον Fjorin Durmishaj να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Από την προπόνηση απουσίασαν οι Οδυσσέας Λυμπεράκης, Jonathan De Guzman και Boy Waterman, λόγω ίωσης αλλά και οι διεθνείς, Devis Epassy, Vahid Selimovic, Abdul Weiss, Φροίξος Γρίβας και Απόστολος Διαμαντής.

Επόμενη προπόνηση, με την οποία θα συνεχιστεί η προετοιμασία για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (17/10) με τον Παναιτωλικό, έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τετάρτη (13/10), στις 11:00», αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ ΟΦΗ για την προπόνηση της Τρίτης (12/10), με την ομάδα να μπαίνει στην τελική ευθεία για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.