Ολυμπιακός: Το ξεκούραστο ταξίδι του Σισέ με την Σενεγάλη

Ο Παπέ Σισέ συγκαταλέγεται στην κατηγορία των διεθνών του Ολυμπιακού που πήγε στην Εθνική του ομάδα, αλλά πιθανότατα θα επιστρέψει πίσω δίχως να έχει ταλαιπωρηθεί αγωνιστικά.

Ολυμπιακός: Το ξεκούραστο ταξίδι του Σισέ με την Σενεγάλη

Στο Γιοχάνεσμπουργκ της Ν. Αφρικής βρίσκεται ο Παπέ Σισέ. Εκεί όπου το απόγευμα της Τρίτης (12/10) θα δώσει το τελευταίο του ματς με την Σενεγάλη απέναντι στην τυπικά γηπεδούχο Ναμίμπια για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Το «θα δώσει» βέβαια είναι λίγο... σχετικό!

Οι πληροφορίες από το στρατόπεδο της Εθνικής ομάδας της Σενεγάλης αναφέρουν ότι ο Σισέ δεν πρόκειται να ξεκινήσει. Ό,τι είχε συμβεί δηλαδή και στο πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες που είχε γίνει στην πατρίδα του Αφρικανού στόπερ. Βέβαια, όλα αυτά θα φανούν σε λίγες ώρες.

Αν ισχύουν όμως οι πληροφορίες των Σενεγαλέζων, τότε ο Σισέ φαίνεται πώς θα ολοκληρώσει σήμερα (12/10) μία από τις πιο ξεκούραστες αποστολές του με τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος. Στον πάγκο κάθισε και είδε όλο το ματς της περασμένης εβδομάδας (4-1 με την Ναμίμπια) και το ίδιο εκτιμούν στην πατρίδα του ότι θα συμβεί και στο Γιοχάνεσμπουργκ.

Αυτή τη στιγμή ο Σισέ είναι η πρώτη εναλλακτική επιλογή για το κέντρο της άμυνας. Όσο δεν προκύπτουν προβλήματα στους στόπερ, τότε ο Αφρικανός δεν θα παίρνει φανέλα βασικού.

Αν λοιπόν ο Σισέ ξανακαθίσει στον πάγκο, τότε ο Μαρτίνς έχει κάθε λόγο να τρίβει κατά κάποιο τρόπο τα χέρια του, καθώς γνωρίζει πολύ καλά ότι θα είναι από τους τελευταίους διεθνείς που θα επιστρέψουν στον Ρέντη και δεν θα έχει ταλαιπωρηθεί σωματικά, όπως π.χ. θα έχει συμβεί με τους Αγκιμπού και Μαντί Καμαρά που παίζουν με την Γουινέα. Έστω κι αν ο Μαντί στο τελευταίο ματς της Εθνικής του μπήκε στα τελευταία λεπτά.

Ο Σισέ, αν δεν αλλάξει κάτι την Τρίτη (12/10), θα επιστρέψει ξεκούραστος στη χώρα μας... Και η μοναδική του κόπωση θα είναι από το αεροπορικό ταξίδι.