Ιωνικός: Προπόνηση χωρίς δύο και τους διεθνείς

Οι τραυματίες Τσιγκρίνσκι, Κάνιας και οι διεθνείς Ρομαό, Άοσμαν απουσίασαν από τη δευτεριάτικη (11/10) προπόνηση του Ιωνικού, με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία των Νικαιωτών για το ερχόμενο ματς πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό.

Ιωνικός: Προπόνηση χωρίς δύο και τους διεθνείς

Την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό στις 16 Οκτωβρίου (20:30) για την 6η αγωνιστική της Super League συνέχισε τη Δευτέρα (11/10) ο Ιωνικός.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Νίκαιας προπονήθηκαν στο γήπεδο της Φυλής υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Σπανού, ανεβάζοντας ρυθμούς ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Ο Ρεϊνάλντο Λένις ακολούθησε κομμάτια του προγράμματος, ενώ ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και ο Χοσέ Κάνιας συνέχισαν τη θεραπεία τους.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά, πλην των διεθνών Αλεξίς Ρομαό και Άιας Άοσμαν, οι οποίοι θα ενταχθούν στις προπονήσεις την Τετάρτη (13/10). Το κανονικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Κώστας Τσιριγώτης, ο οποίος ξεπέρασε την ενόχλησή του στο γόνατο.

Η προετοιμασία του Ιωνικού θα συνεχιστεί την Τρίτη (12/10) με διπλή προπόνηση, το πρωί στο γήπεδο της Φυλής (11:00) και το απόγευμα στο γυμναστήριο της Νεάπολης, σε δύο γκρουπ, στις 18:00 και στις 19:00.