Θα ασκήσει έφεση ο Ολυμπιακός

Αποφασισμένοι είναι στον Ολυμπιακό να ασκήσουν έφεση κατά της ποινής μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών που τους έχει επιβληθεί.

Θα ασκήσει έφεση ο Ολυμπιακός

Για τις δύο διακοπές που προκλήθηκαν από τα καπνογόνα τα οποία άναψαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών. Στους Πειραιώτες επιβλήθηκε ακόμα και πρόστιμο ύψους 13.000 ευρώ γεγονός που σημαίνει πως δεν έχει το δικαίωμα να ασκήσει έφεση.

Στην πλατεία Αλεξάνδρας, ωστόσο από την πρώτη στιγμή έχουν ξεκαθαρίσει ότι θα ασκήσουν έφεση κατά της ποινής, την οποία θεωρούν άδικη και μάλιστα πιστεύουν ότι πρέπει να "πέσει".

Οι Πειραιώτες λοιπόν, θα ασκήσουν έφεση, αφού αυτό μπορεί να γίνει μέχρι την Τρίτη. Η ποινή, ωστόσο δεν είναι εφέσιμη, αλλά στον Ολυμπιακό πιστεύουν πως θα δικαιωθούν. Θα φανεί αν θα απορριφθεί ως άκυρη η ποινή.

Πάντως εάν η ποινή μίας αγωνιστικής παραμείνει τότε ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ χωρίς τον κόσμο του. Η ανακοίνωση για την ποινή των πρωταθλητών Ελλάδας έγραφε:

«ΠΑΕ Ολυμπιακός: Βάσει των αναφερομένων στο από 3/10/2021 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ' άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 3/10/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 1003/2/1081/5/-μα’ από 5/10/2021 Έκθεση της Αστυνομίας»: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μια (1) αγωνιστική και συνολική χρηματική ποινή, ποσού δεκατριών χιλιάδων (13.000,00) ευρώ».