Ολυμπιακός: Ξεμπέρδεψε με το Καμερούν ο Κούντε

Ελάχιστα λεπτά αγωνίστηκε ο Πιερ Κούντε στο ματς του Καμερούν με την Μοζαμβίκη και την Τρίτη (12/10) παίρνει το αεροπλάνο της επιστροφής για Ελλάδα.

Ολυμπιακός: Ξεμπέρδεψε με το Καμερούν ο Κούντε

Ένας-ένας οι διεθνείς του Ολυμπιακού ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους. Εντός της ημέρας (11/10) αναμένεται στην Ελλάδα ο Γκάρι Ροντρίγκες για να πιάσει δουλειά από την Τρίτη (12/10).

Ο Πιερ Κούντε είναι ο επόμενος χρονικά που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσες του, καθώς το μεσημέρι της Δευτέρας (11/10) έδωσε το τελευταίο του παιχνίδι με το Καμερούν.

Συγκεκριμένα έπαιζε στην Ταγγέρη του Μαρόκο με την τυπικά γηπεδούχο Μοζαμβίκη για τα προκριματικά του Μουντιάλ, εκεί όπου το Καμερούν επικράτησε με 1-0.

Ο διεθνής Αφρικανός χαφ του Ολυμπιακού δεν είδε το όνομά του να βρίσκεται στις αρχικές επιλογές του προπονητή του.

Τελικά, μπήκε στο 79’ κι ενώ το σκορ ήταν στο 1-0 με σκοπό να συμμαζέψει κάπως την κατάσταση στη μεσαία γραμμή, επειδή η Μοζαμβίκη είχε αρχίσει να παίρνει μέτρα.

Ο Κούντε μια χαρά τα πήγε στον ρόλο που του ανατέθηκε. Πλέον, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις με το Καμερούν και μπαίνει την Τρίτη (12/10) στο αεροπλάνο της επιστροφής για Ελλάδα, έτσι ώστε να ξεκινήσει προπονήσεις από την Τετάρτη (13/10).