Ολυμπιακός: Το «διαβατήριο» του Γκάρι Ροντρίγκες ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα

Τα δύο μισάωρα που έπαιξε ο Γκάρι Ροντρίγκες με το Πράσινο Ακρωτήρι αποτελούν έναν επιπλέον λόγο για να κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή (17/10).

Ολυμπιακός: Το «διαβατήριο» του Γκάρι Ροντρίγκες ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Γκάρι Ροντρίγκες είναι πλέον έτοιμος! Όχι για να πάρει φανέλα βασικού, αλλά για να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο 31χρονος εξτρέμ την Τρίτη (12/10) θα ξεκινήσει κανονικά προπονήσεις με τους Πειραιώτες με... θέα το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες». Εκεί όπου αναμένεται να παίξει για πρώτη φορά με τα ερυθρόλευκα.

Κατά κάποιο τρόπο τα δύο μισάωρα που έπαιξε με τη φανέλα του Πράσινου Ακρωτηρίου κόντρα στην Λιβερία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αποτελούν και «διαβατήριο» για να είναι στην 20άδα του αγώνα της Κυριακής (17/10) και κατ’ επέκταση να του δώσει χρόνο συμμετοχής για πρώτη φορά ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ως γνωστόν, ο Γκάρι δεν μπορεί να αγωνιστεί στα παιχνίδια του Europa League, καθώς αποκτήθηκε μετά την εκπνοή της διορίας για τη δήλωση της ευρωπαϊκής λίστας.

Ωστόσο, κρίνεται υπεραπαραίτητη η παρουσία του στο μοίρασμα του χρόνου που σκοπεύει να κάνει ο Μαρτίνς στην τριάδα - φωτιά που ακολουθεί. Αν παίξει δηλαδή έστω μισή ώρα στα Γιάννενα, να είναι σε θέση να διεκδικήσει φανέλα βασικού με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη στις 24 Οκτωβρίου.

Το σημαντικό για τον κόουτς του Ολυμπιακού είναι ότι ο Γκάρι Ροντρίγκες φαίνεται ότι έχει καλύψει σε πολύ μεγάλο βαθμό το χαμένο έδαφος και πλέον έχει μπει στην τελική ευθεία το ντεμπούτο του με τη φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας.