Ιωνικός: Τέλος ο Χάρης Λεουνάκης

Ο Χάρης Λεουνάκης αποτελεί παρελθόν από τον Ιωνικό. Νέος γενικός διευθυντής της ακαδημίας της ομάδας της Νίκαιας ο Παναγιώτης Παπαναστασίου.

Ιωνικός: Τέλος ο Χάρης Λεουνάκης

Αλλαγές στην ακαδημία του Ιωνικού. Λύθηκε η συνεργασία με τον Χάρη Λεουνάκη με την ΠΑΕ να κάνει γνωστό πως ο Παναγιώτης Παπαναστασίου είναι ο νέος γενικός διευθυντής της ομάδας της Νίκαιας, σε συνεργασία με τον Γιώργο Καλύβα.

Η διοίκηση της ομάδας του Ιωνικού ευχαρίστησε τον Χάρη Λεουνάκη για τη σημαντική όπως αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε, προσφορά του στον σύλλογο.

«Η ΠΑΕ Ιωνικός, ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Χάρη Λεουνάκη.

Σύσσωμη η οικογένεια του Ιωνικού, ΠΑΕ και Ακαδημία, ευχαριστούν τον Χάρη Λεουνάκη για την σημαντική προσφορά του στην ομάδα. Οι δρόμοι μας χωρίζουν, δεν λέμε όμως αντίο, αλλά εις το επανιδείν και ευχόμαστε στον Χάρη Λεουνάκη τα καλύτερα σε όλους τους τομείς.

Η ΠΑΕ Ιωνικός παράλληλα, ενημερώνει πως νέος Γενικός Διευθυντής της Ακαδημίας του συλλόγου μας, αναλαμβάνει ο Παναγιώτης Παπαναστασίου σε συνεργασία με τον Γιώργο Καλύβα», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ιωνικός για την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Χάρη Λεουνάκη, κάνοντας παράλληλα γνωστό πως νέος Γενικός Διευθυντής της Ακαδημίας της ομάδας του Ιωνικού Νίκαιας, αναλαμβάνει ο Παναγιώτης Παπαναστασίου σε συνεργασία με τον Γιώργο Καλύβα.

Ο Χάρης Λεουνάκης, στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης της συνεργασίας, προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«Ένα όμορφο και απαιτητικό ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Ευχαριστώ από καρδιάς τον πρόεδρο κ. Γιάννη Τσιριγώτη και τον αδερφή του Τάκη, που μου έδωσαν την ευκαιρία να βρεθώ στην μεγάλη οικογένεια του Ιωνικού.
Οι δυο τους, είναι παρακαταθήκη για την ομάδα, δημιουργούν σπουδαία προοπτική για το μέλλον και αξίζουν κάθε στήριξη. Ευχαριστώ επίσης, όλους τους συνεργάτες και προπονητές του ανδρικού τμήματος και της Ακαδημίας, για την άριστη συνεργασία που είχαμε και θεωρώ ότι όλοι τους είναι υπεραξία για την ομάδα του Ιωνικού.
Παράλληλα να ευχαριστήσω όλους τους γονείς των αθλητών, που με οποία λάθη και παραλήψεις από μέρους μου, ήταν αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια.Εύχομαι από καρδιάς το καλύτερο δυνατό και πάντα υψηλές πτήσεις και στις νέες επιλογές του προέδρου, καλή δύναμη και κάθε επιτυχία».