O Μαρτίνς να «κερδίσει» άμεσα κι άλλους παίκτες, όλοι είναι πλέον απαραίτητοι

Μετά τη διακοπή του Οκτωβρίου ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει να του βγουν και οι υπόλοιπες μεταγραφές, αλλά και να ξαναπατήσει γερά στα πόδια του ο Εμβιλά.

O Μαρτίνς να «κερδίσει» άμεσα κι άλλους παίκτες, όλοι είναι πλέον απαραίτητοι

Το απόγευμα της Δευτέρας (11/10) επιστρέφουν στις προπονήσεις όσοι έμειναν στον Ρέντη και δεν είχαν υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες. Από Τρίτη (12/10) θα αρχίσουν σταδιακά να ενσωματώνονται στις προπονήσεις οι διεθνείς, αλλά το κακό είναι ότι για ακόμη μία φορά ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα μπορεί να κάνει τη δουλειά του όπως θα ήθελε ενόψει ενός ιδιαίτερα απαιτητικού αγώνα στα Γιάννενα (17/10).

Πάλι θα αναγκαστεί να κάνει το πολύ μιάμισι προπόνηση για να προετοιμάσει την ομάδα του για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ. Κι αυτό, γιατί οι τελευταίοι διεθνείς θα είναι σε θέση να προπονηθούν με την υπόλοιπη ομάδα από Παρασκευή (15/10).

Αυτό που έχει σημασία πλέον και ειδικά από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του μία τριάδα καυτών αγώνων με ΠΑΣ, Άιντραχτ και ΠΑΟΚ, είναι να αρχίσουν να του «βγαίνουν» και άλλοι ποδοσφαιριστές. Αναφερόμαστε φυσικά στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Υποτίθεται ότι το πλάνο για τον Ρόνι Λόπες ήταν να βρεθεί στο 100% μετά τη διακοπή του Οκτωβρίου. Επίσης το ίδιο ισχύει και για τον Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος έπαιξε δύο μισάωρο με το Πράσινο Ακρωτήρι και ετοιμάζεται να μπει στην 20άδα για τα Γιάννενα, έχοντας ως ορίζοντα να διεκδικήσει φανέλα βασικού με τον ΠΑΟΚ!

Συν τοις άλλοις, ο Χένρι Ονιεκούρου αναμένεται να μπει στις προπονήσεις και να θέσει τον εαυτό του στη διάθεση του Μαρτίνς. Κυρίως αυτό που έχει σημασία για τον Νιγηριανό είναι να αρχίσει να βγάζει τον πραγματικό του εαυτό, αυτόν που έκανε τους οπαδούς της Γαλατασαράι να σηκώνονται στο πόδι.

Επιπλέον, ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει και τον Γιαν Εμβιλά να αρχίσει να ξαναπατάει γερά στα πόδια του. Ένας Εμβιλά που έχει θα επανέλθει στη δράση με τον ΠΑΣ, έχοντας βρεθεί αρκετές φορές φέτος στο ιατρικό δελτίο.

Ο Ολυμπιακός μπαίνει σε μία σειρά αγώνων που άπαντες θα χρειαστούν. Δεν γίνεται να παρουσιαστεί ξανά η εικόνα που παρουσιάστηκε κόντρα στον Παναθηναϊκό με ποδοσφαιριστές που ήταν καταβεβλημένοι από την μεγάλη προσπάθεια του «Σουκρού Σαράτσογλου».

Τον τελευταίο καιρό γίνεται συνεχώς λόγος για το άνοιγμα του ροτέισον από πλευράς Μαρτίνς. Κάτι θα πρέπει, όμως, να αρχίσουν να δείχνουν και όσοι ποδοσφαιριστές δεν βοήθησαν καθόλου έως τώρα. Αλλιώς, πώς θα τους βάλει στην «εξίσωση» ο Πορτογάλος τεχνικός και συνάμα θα μοιράζει τον χρόνο με τους παίκτες που έχουν τραβήξει μέχρι στιγμής το μεγαλύτερο κουπί;

Το ξαναλέμε: Όλοι είναι υπεραπαραίτητοι! Δεν γίνεται να ξαναστηριχθεί ο Μαρτίνς σε 13-14 παίκτες για την τριάδα ΠΑΣ, Άιντραχτ και ΠΑΟΚ.