Γιαννίκης: «Τίτλους και ωραίο ποδόσφαιρο»

Ο Αργύρης Γιαννίκης μίλησε στο ΑΕΚ TV για τους στόχους του στον "κιτρινόμαυρο" πάγκο τονίζοντας ότι θέλει τίτλους και ωραίο ποδόσφαιρο.

Γιαννίκης: «Τίτλους και ωραίο ποδόσφαιρο»

Ο Αργύρης Γιαννίκης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο επίσημο κανάλι της ομάδας. Λίγη ώρα μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Ελληνογερμανός προπονητής αναφέρθηκε στους στόχους του με τους "κιτρινόμαυρους" και στο αγωνιστικό του πλάνο.

AEK: Νέος προπονητής της ομάδας ο Γιαννίκης!

Αναλυτικά ο Αργύρης Γιαννίκης μίλησε:

«Ευχαριστώ τον κύριο Μελισσανίδη και όλα τα στελέχη που έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου αλλά και στο επιτελείο μου. Σίγουρα είναι τεράστια πρόκληση, γνωρίζω τι ευθύνη έχω, είμαι εδώ για σκληρή δουλειά, τίτλους και καλό ποδόσφαιρο».

Για το αν είναι ρίσκο η ΑΕΚ στο πρόσωπο του Αργύρη Γιαννίκη: «Πιστεύω ότι οι φιλοδοξίες μας ταιριάζουν. Είμαι φιλόδοξος προπονητής, έχω πολλά να δώσω στην ΑΕΚ και χαίρομαι που μου δίνει την ευκαιρία να είμαι εδώ πέρα».

Για το ρόστερ της ΑΕΚ και τους στόχους της: «Ο στόχος είναι να εμπιστευτούμε ένα πλάνο, να γίνουμε μια ομάδα που θα μπορέσει να διεκδικήσει τα πάντα και τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Αυτοί είναι οι άμεσοι στόχοι, να γίνουμε ομάδα και να παίξουμε σε ένα πλάνο».

Για το τι να περιμένουν οι φίλοι της ΑΕΚ: «Τα βασικά στοιχεία του ποδοσφαίρου μου είναι η ταχύτατη ανάπτυξη του παιχνιδιού, άμεσο πρέσινγκ πάνω στην μπάλα. Αυτό θέλει κάποια δουλειά, αλλά είμαι αισιόδοξος ότι γρήγορα θα έχουμε την ανάλογη εικόνα».

Για το μήνυμά του προς τον κόσμο της ομάδας: «Πάρα πάρα πολλή δουλειά».