Ολυμπιακός: Ο Σισέ με φανέλα της Λίβερπουλ (pic)

Ο Παπέ Σισέ φωτογραφήθηκε με τον καλό του φίλο, Σάντιο Μανέ και με φανέλα της Λίβερπουλ ενώ η φημολογία στην Αγγλία για ενδιαφέρον των Reds έχει φουντώσει.

Ολυμπιακός: Ο Σισέ με φανέλα της Λίβερπουλ (pic)

Τα ρεπορτάζ από την Αγγλία επιμένουν ότι το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για τον Παπέ Σισέ είναι πολύ σοβαρό. Μάλιστα οι Άγγλοι αναφέρουν ότι οι Reds ετοιμάζουν και πρόταση για τον κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού.

Το δεδομένο είναι πως ο Σισέ με τα 1.000 λεπτά που έχει παίξει φέτος με τον Ολυμπιακό έχει καταφέρει και έχει φτιάξει ξανά το όνομα του με αποτέλεσμα να ασχολούνται μαζί του ομάδες από το Νησί. Οι Reds έστειλαν άνθρωπο τους να παρακολουθήσει τον Σισέ στο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε και επισημαίνουν πως θα συνεχίσουν να τον παρακολουθούν.

Τα ρεπορτάζ μάλιστα αναφέρουν πως για τον Σισέ θα είναι σημαντική η παρουσία του Μανέ στο "Άνφιλντ", διότι θα τον βοηθήσει πολύ στην προσαρμογή. Κι ενώ η φημολογία έχει φουντώσει ο Παπέ Σισέ πρόβαρε τη φανέλα της Λίβερπουλ.

Μαζί με τον Σαντιό Μανέ έχει ενσωματωθεί στην εθνική ομάδα της Σενεγάλης ο στόπερ του πρωταθλητή Ελλάδας και αντάλλαξαν φανέλες. Ο Σισέ έδωσε στον καλό του φίλο μία φανέλα του Ολυμπιακού με το όνομα του στην πλάτη και πήρε μία της Λίβερπουλ με το όνομα του Μανέ. Ο Σενεγαλέζος στόπερ των "ερυθρόλευκων" έγραψε μάλιστα: "Όλα κόκκινα".