Κατά 90% δεν πάει Κόπα Άφρικα ο Ελ Αραμπί

Στο Μαρόκο υποστηρίζουν ότι όσοι έμειναν έξω από τα παιχνίδια του Οκτωβρίου για τα προκριματικά του Μουντιάλ, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα είναι  στην τελική φάση του Κόπα Άφρικα. Σε αυτή τη λίστα συμπεριλαμβάνουν και τον Ελ Αραμπί.

Κατά 90% δεν πάει Κόπα Άφρικα ο Ελ Αραμπί

Σίγουρα τα μαντάτα που φτάνουν από το Μαρόκο για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί ηχούν ευχάριστα στα αφτιά του Πέδρο Μαρτίνς. Οι κλήσεις που έκανε ο Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς για τα παιχνίδια του Οκτωβρίου στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αποτελούν τον «καθρέφτη» της ομάδας που θα κατεβάσει και στα τελικά του Κόπα Άφρικα τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο!

Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο Ελ Αραμπί που δεν είδε το όνομά του στη σχετική λίστα στα ματς του Σεπτεμβρίου και του Οκτωβρίου, το πιθανότερο είναι να δει το Κόπα Άφρικα από τον καναπέ του σπιτιού του και να μην τον χάσει ο Μαρτίνς σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.

«Κατά 90% όσοι βρίσκονται στις επιλογές του Χαλίλχοτζιτς για τα προκριματικά του Οκτωβρίου, θα είναι και στο Κόπα Άφρικα. Κατά κάποιο τρόπο είναι και τεστ προπόνησης αυτά τα παιχνίδια ενόψει της πολύ σημαντικής διοργάνωσης του Ιανουαρίου», σημείωναν στα ρεπορτάζ τους οι Μαροκινοί.

Βέβαια έως την έναρξη του Κόπα Άφρικα υπάρχει ένα διάστημα 2,5 μηνών. Και σε αυτό το διάστημα μπορεί να συμβούν πολλά. Να προκύψουν τραυματισμοί, να αρχίσει ο Ελ Αραμπί π.χ. να πετυχαίνει το ένα γκολ πίσω από το άλλο και ο Χαλίλχοτζιτς να αρχίσει να τον βλέπει διαφορετικά. Προς το παρόν, όμως, οι πιθανότητες είναι να μην βρεθεί στο Κόπα Άφρικα ο Μαροκινός φορ των Πειραιωτών.