ΑΕΚ: Αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία ο Γιαννίκης

Ο πρώην προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα Αργύρης Γιαννίκης είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τη διοίκηση της ΑΕΚ και από τη Δευτέρα (11/10) αναμένεται να ξεκινήσει προπονήσεις στα Σπάτα

ΑΕΚ: Αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία ο Γιαννίκης

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ελληνογερμανό προπονητή Αργύρη Γιαννίκη και καταβάλλονται προσπάθειες ώστε η υπόθεση να τελειώσει θετικά άμεσα, ακόμα και τις επόμενες ώρες.

Η περίπτωση του 41χρονου τεχνικού είχε προκριθεί στο επιτελείο της «Ένωσης» από τη στιγμή της απόφασης για το «διαζύγιο» με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Εξάλλου, η περίπτωσή του είχε εξεταστεί και το καλοκαίρι, με την ΑΕΚ να αποφασίζει να συνεχίσει με τον Σέρβο τεχνικό.

Αν και δεν πρόκειται για κάτι τελικό, εφόσον ολοκληρωθεί η συμφωνία των δύο πλευρών, ο Γιαννίκης θα πιάσει δουλειά αμέσως ακόμη και τη Δευτέρα (11/10) και θα βρίσκεται στο πάγκο του «Δικεφάλου» στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Όσον αφορά τη διαμόρφωση του τεχνικού τιμ, είναι δεδομένο ότι ο Νίκος Παναγιωτάρας θα βρίσκεται στο πλευρό του Αργύρη Γιαννίκη πιθανότατα και με αυξημένες αρμοδιότητες.

Προπονητής τερματοφυλάκων θα συνεχίσει ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης, με τον Ελληνογερμανό τεχνικό να φέρνει σίγουρα μαζί του έναν γυμναστή.