Ολυμπιακός: Γυρίζει πρώτος από τους διεθνείς ο Γκάρι Ροντρίγκες και ετοιμάζεται για ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Γκάρι Ροντρίγκες ολοκληρώνει την Κυριακή (10/10) τις υποχρεώσεις του με το Πράσινο Ακρωτήρι και θα είναι ο πρώτος από τους διεθνείς που θα επιστρέψει στον Ρέντη.

Ολυμπιακός: Γυρίζει πρώτος από τους διεθνείς ο Γκάρι Ροντρίγκες και ετοιμάζεται για ΠΑΣ Γιάννινα

Ένας-ένας από τους διεθνείς επιστρέφουν στον Ρέντη. Από την Δευτέρα (11/10) κιόλας θα πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα ο πρώτος. Κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος το απόγευμα της Κυριακή (10/10, 19.00) θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσες του με τη φανέλα του Πράσινου Ακρωτηρίου (φιλοξενεί την Λιβερία).

Η Εθνική ομάδα της χώρας του 31χρονου εξτρέμ δεν έχει άλλο παιχνίδι μέσα στην εβδομάδα και κατά συνέπεια ο Γκάρι Ροντρίγκες θα πάρει το πρώτο αεροπλάνο για να γυρίσει στην Ελλάδα.

Ουσιαστικά θα πιάσει δουλειά από την Τρίτη (12/10) , καθώς την Δευτέρα (11/10) δύσκολα θα προλάβει την απογευματινή προπόνηση.

Το σημαντικό για τον Πέδρο Μαρτίνς είναι ότι θα μπορεί να δουλέψει μαζί του μερικές μέρες παραπάνω σε σχέση με τους υπόλοιπους διεθνείς που θα αρχίσουν να συγκεντρώνονται στον Ρέντη από την Τετάρτη (13/10).

Ο Γκάρι Ροντρίγκες ετοιμαζόταν πριν από τη διακοπή για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα (17/10).

Έπαιξε για μισή ώρα στα μέσα της περασμένης εβδομάδας με το Πράσινο Ακρωτήρι σημειώνοντας και το νικητήριο τέρμα στις καθυστερήσεις επί της Λιβερίας, αναμένεται να αγωνιστεί και την Κυριακή (10/10) και πλέον είναι βέβαιο ότι θα κάνει ντεμπούτο με τα ερυθρόλευκα στο παιχνίδι των «Ζωσιμάδων». Τουλάχιστον αυτό ήταν το πλάνο του Μαρτίνς. Να του δώσει χρόνο κόντρα στον ΠΑΣ.