Και για τον Τσιμίκα τα ίδια έλεγαν και τελικά πήγε στη Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ φέρεται να έχει βάλει στο μάτι τον Παπέ Σισέ του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει αλλάξει τη μοίρα της καριέρας του. Θα ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο με τον Τσιμίκα;

Και για τον Τσιμίκα τα ίδια έλεγαν και τελικά πήγε στη Λίβερπουλ

Τα ρεπορτάζ από την Αγγλία κάνουν λόγο για σοβαρό ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για τον Παπέ Σισέ. Δεν μιλούν απλά για ένα σκάουτινγκ που γίνεται, αλλά για μία προχωρημένη υπόθεση που σύντομα αναμένεται να μετατραπεί σε πρόταση προς τον Ολυμπιακό.

Σε κάποιους φάνηκε υπερβολικό όλο αυτό και ίσως και να είναι μέχρι ενός σημείου. Το ότι η Λίβερπουλ έχει βάλει στο μάτι… τον Παπέ Σισέ είναι ξεκάθαρο. Και στην Πόλη βρέθηκε άνθρωπος της και θα τον παρακολουθήσει στη συνέχεια. Ο Σενεγαλέζος βγήκε στο προσκήνιο μέσα από τα ευρωπαϊκά ματς και εκείνη η εμφάνιση στο ιστορικό 2-1 επί της Άρσεναλ στο Emirates δεν έχει ξεχαστεί στην Αγγλία.

Αρκετοί που άκουσαν ότι η Λίβερπουλ ενδιαφέρεται για τον Σισέ γέλασαν. Βέβαια η αλήθεια είναι πως είχαν την ίδια αντίδραση και όταν είχαν αναπτυχθεί τα ίδια σενάρια για τον Κώστα Τσιμίκα. Τότε μάλιστα οι Reds ήτα πρωταθλητές Αγγλίας και στην Ελλάδα θεωρούσαν απίθανο να πάρει μεταγραφή ο "Τσίμι" για το "Άνφιλντ".

Και τελικά έγινε με συνοπτικές διαδικασίες και με τον Ολυμπιακό να βάζει στο ταμείο του περίπου 15 εκατ. ευρώ. Μπορεί να γίνει και τώρα το ίδιο; Αυτό εξαρτάται από τον ίδιο τον Παπέ Σισέ. Η Λίβερπουλ μπορεί να έχει σχηματίσει φάκελο και να ξέρει πολύ καλά ποιος είναι και τι μπορεί να κάνει, αλλά κι εκείνος θα πρέπει να συνεχίσει με την ίδια σοβαρότητα και σταθερότητα στα ματς που έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός. Πάντως πρόκειται για μία μεταγραφή που θα ξεπεράσει τα 10 εκατ. ευρώ με τους Πειραιώτες να έχουν ξεκαθαρίσει τις προθέσεις τους από το καλοκαίρι, ενώ τώρα οι μετοχές του παίκτη έχουν ανέβει κι άλλο.