Αναθερμάνθηκε το ενδιαφέρον της Μπενφίκα για Σεμέδο

Ο Ζόρζε Ζέσους έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση τον Ρούμπεν Σεμέδο και στην Πορτογαλία αναφέρουν πως τον Ιανουάριο θα προσπαθήσει να τον πάρει στη Μπενφίκα.

Αναθερμάνθηκε το ενδιαφέρον της Μπενφίκα για Σεμέδο

Ο Ρούμπεν Σεμέδο παραμένει εκτός προπονήσεων στον Ολυμπιακό παρά το γεγονός πως είχε αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι θα επέστρεφε ίσως και στη διακοπή του πρωταθλήματος. Ο Πέδρο Μαρτίνς, άλλωστε έχει δηλώσει δημόσια ότι θα ήθελε να γυρίσει ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός. Κάτι τέτοιο, ωστόσο δεν έχει συμβεί ακόμα στις προπονήσεις του Ολυμπιακού.

Ο Σεμέδο αυτές τις ημέρες ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων με γυμναστή προκειμένου να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση. Την ίδια ώρα, ωστόσο πληθαίνουν και οι φήμες στην Πορτογαλία για το μέλλον του κεντρικού αμυντικού του Ολυμπιακού.

Η ιστοσελίδα "Correio da Manha" φιλοξένησε ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο η Μπενφίκα βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού. Ο Ρούμπεν Σεμέδο παραμένει στη λίστα της Μπενφίκα παρά το γεγονός πως δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του.

Ο Ζόρζε Ζέσους, άλλωστε δεν έχει κρύψει πως ο Σεμέδο είναι ένας αμυντικός που τον έχει πολύ ψηλά στη λίστα του και εκτιμάει τις ικανότητες του. Στην Πορτογαλία αναφέρουν πως η Μπενφίκα αναμένεται να ασχοληθεί τον Ιανουάριο με την περίπτωση του αμυντικού του Ολυμπιακού.

Μη ξεχνάμε ότι πέρσι το καλοκαίρι η Μπενφίκα είχε κάνει δυνατό μπάσιμο για να αποκτήσει τον Σεμέδο, αλλά τότε ο Ολυμπιακός ήταν ανένδοτος και οι απαιτήσεις του δεν έπεφταν κάτω από τα 10 εκατ. ευρώ.