Ολυμπιακός: Αισιοδοξία πλέον για Ονιεκούρου ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα (17/10)

Η αποκατάσταση του Χένρι Ονιεκούρου πηγαίνει μια χαρά και πλέον έχουν κάθε λόγο στον Ολυμπιακό να αισιοδοξούν ότι μπορεί να τον έχουν διαθέσιμο με τον ΠΑΣ Γιάννινα (17/10).

Ολυμπιακός: Αισιοδοξία πλέον για Ονιεκούρου ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα (17/10)

Όσο περνούν οι μέρες, ολοένα και καλύτερα πηγαίνει ο Χένρι Ονιεκούρου στην αποκατάστασή του μετά τη θλάση που υπέστη παραμονή του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Πλέον, έχουν κάθε λόγο να αισιοδοξούν στον Ολυμπιακό ότι δεν θα είναι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς μόνο στο ματς της Φρανκφούρτης, αλλά και στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην ηπειρωτική πόλη, αμέσως μετά δηλαδή τη διακοπή του πρωταθλήματος στις 17 Οκτωβρίου.

Ο Νιγηριανός εξτρέμ που κάνει θεραπείες για αρκετές ώρες καθημερινά στον Ρέντη, σκοπεύει να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα όταν επιστρέψουν οι διεθνείς στο προπονητικό κέντρο, έτσι ώστε να διαπιστώσει και ο Μαρτίνς οριστικά ότι είναι σε θέση να βοηθήσει στους «Ζωσιμάδες».

Σε γενικές γραμμές αυτό που έχει σημασία για τον Ονιεκούρου δεν είναι μόνο το να επιστρέψει στις προπονήσεις και κατ’ επέκταση στη δράση, αλλά να είναι και σε θέση να έχει μία διάρκεια στην απόδοσή του.

Το κακό με τον Νιγηριανό είναι ότι κατά τη διάρκεια των αγώνων παρουσιάζει πολύ μεγάλα διαστήματα «εξαφάνισης». Μπορεί να κάνει δηλαδή ένα καλό 10λεπτο και εν συνεχεία να μην φαίνεται πουθενά!

Ενώ τακτικά είναι αρκετά πειθαρχημένος, καθώς συνεχώς γυρίζει πίσω για να δώσει βοήθειες στο ανασταλτικό κομμάτι, ακόμα δεν έχει ξεδιπλώσει στο χορτάρι το κύριο χαρακτηριστικό του. Την ικανότητά του στο «ένας εναντίον ενός».

Προέχει λοιπόν να επιστρέψει άμεσα στις προπονήσεις και εν συνεχεία να αρχίσει να βγάζει μία σταθερότητα στην απόδοσή του.