Η αντίδραση του Ολυμπιακού για την τιμωρία και η έφεση που θα κάνει

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ετοιμάζεται να ασκήσει κανονικά το δικαίωμα της έφεσης, ενώ η τιμωρία που επιβλήθηκε προκάλεσε αντιδράσεις στο μεγάλο λιμάνι.

Η αντίδραση του Ολυμπιακού για την τιμωρία και η έφεση που θα κάνει

Με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκε η ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα καπνογόνα που άναψαν οι οπαδοί της στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και το γεγονός πως αυτά προκάλεσαν δύο διακοπές στο ντέρμπι.

Μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό - Χωρίς κόσμο με ΠΑΟΚ

Αυτό σημαίνει πως οι πρωταθλητές Ελλάδας θα υποδεχτούν στις 24 Οκτωβρίου τον ΠΑΟΚ χωρίς την παρουσία οπαδών στις κερκίδες. Η ποινή που επιβλήθηκε στον Ολυμπιακό προκάλεσε και την αντίδραση στην πειραϊκή ΠΑΕ.

Οι "ερυθρόλευκοι" κάνουν λόγο για μία άδικη ποινή, αφού στο παιχνίδι δεν συνέβη το παραμικρό, ενώ στον αγωνιστικό χώρο δεν έπεσε κανένα αντικείμενο ή καπνογόνα. Ακόμη και η πλευρά του Παναθηναϊκού δεν είχε παράπονα για τη φιλοξενία που έτυχε στο "Γ. Καραϊσκάκης". Γι' αυτό και θεωρούν την τιμωρία άδικη και μάλιστα είναι διατεθειμένοι να ασκήσουν έφεση.

Ο Ολυμπιακός εκτός από το ότι τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών του επιβλήθηκε και πρόστιμο 13.000 ευρώ. Αυτός ο συνδυασμός δεν επιτρέπει να γίνει έφεση. Εάν το πρόστιμο είναι κάτω από τις 15.000 ευρώ και η ποινή είναι μία αγωνιστική τότε δεν μπορεί να ασκηθεί έφεση.

Το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ωστόσο ετοιμάζεται να καταθέσει κανονικά έφεση και ελπίζει πως όχι μόνο δεν θα ακυρωθεί, αλλά θα σταθεί ικανή να ρίξει την ποινή στον δεύτερο βαθμό. Στο μεγάλο λιμάνι έκαναν λόγο για μία τιμωρία που δημιουργεί δεδικασμένο και πως από εδώ και πέρα όλα τα κλαμπ θα πρέπει να τιμωρούνται με την ίδια ποινή.